Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AdventureCraft

MalakPl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy wkrótce napisz proszę opinie jak oceniasz tą prezentacje oraz jak myślisz co można zmienić dodać!

Arenę, jest tragiczna w porównaniu do reszty serwera. Kiedy można spodziewać się otwarcia?

343731479829004887779.png

Opublikowano

Arenę, jest tragiczna w porównaniu do reszty serwera. Kiedy można spodziewać się otwarcia?

Jeszcze trochę pracy zostało do zrobienia portal w piekle dopracowanie kilku pluginów

banner.png

Zapraszam serwer freebuild + działki + prace

Opublikowano

Według mnie serwer zapowiada się fajnie, ale mam małą uwagę i propozycję:

1. Czy na działkach będzie można stworzyć własny sklep?

2. Czy za pomocą komendy coś typu /p h MalakPl będzie można się tepać na kogoś działkę?

3. I propozycja - bo widać, że serwer się może rozwinąć dlatego proponuje zwiększyć działki np. do 32x32 lub 35x35 albo np. dla vip/svip stworzyć osobną mapkę z działkami gdzie te działki będą większe coś typu 50x50/100x100.

Bo w końcu jest to FB więc budowanie to podstawa, a wiadomo, że czym większa działka tym więcej możliwości i więcej zabawy, a możliwość postawienia sklepu na własnej działce podniesie ekonomię serwera, bo wiadomo, że wszyscy gracze na bazarze się nie zmieszczą, a często małe stoisko i tak nie wystarczy :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Według mnie serwer zapowiada się fajnie, ale mam małą uwagę i propozycję:

1. Czy na działkach będzie można stworzyć własny sklep?

2. Czy za pomocą komendy coś typu /p h MalakPl będzie można się tepać na kogoś działkę?

3. I propozycja - bo widać, że serwer się może rozwinąć dlatego proponuje zwiększyć działki np. do 32x32 lub 35x35 albo np. dla vip/svip stworzyć osobną mapkę z działkami gdzie te działki będą większe coś typu 50x50/100x100.

Bo w końcu jest to FB więc budowanie to podstawa, a wiadomo, że czym większa działka tym więcej możliwości i więcej zabawy, a możliwość postawienia sklepu na własnej działce podniesie ekonomię serwera, bo wiadomo, że wszyscy gracze na bazarze się nie zmieszczą, a często małe stoisko i tak nie wystarczy :)

1. Raczej nie ponieważ gracze nie kupywali by bazarów

2. Tak będzie można

3.  Działki powiększymy do rozmiarów 34x34 albo 35x35

banner.png

Opublikowano

1. Raczej nie ponieważ gracze nie kupywali by bazarów

2. Tak będzie można

3.  Działki powiększymy do rozmiarów 34x34 albo 35x35

Według mnie i tak by chodzili na bazary ponieważ no wiadomo to będzie głowny punkt sklepów, a jednak na działkach by się przydały bo na bazarach jak pisałem to wszyscy nie załapią sie na sklep, a jak nawet to będzie to gdzieś daleko i w tym przypadku kto 1 wbije na serwer i kto 1 zarobi wystarczajaco duzo to wykupi sobie najlepszy i tak nawet przez rok moze wynajmowac ciagle to miejsce, wiec dla mnie to zły pomysł i lepiej by było jednak dodać ten sklep na działkach.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­Prezentacja dosyć ładna, logo się ładnie prezentuję, ale dodaj shadery do zdjęć.

Zwykłe "esesy" nie wystarczą. Jeśli chcesz przyciągnąć graczy, to wgraj je.

Serwer zapowiada się dobrze, dodaj datę bo jej nie widzę. :^

Opublikowano

Prezentacja dosyć ładna, logo się ładnie prezentuję, ale dodaj shadery do zdjęć.

Zwykłe "esesy" nie wystarczą. Jeśli chcesz przyciągnąć graczy, to wgraj je.

Serwer zapowiada się dobrze, dodaj datę bo jej nie widzę. :^

ok postaram się dodać

banner.png

Opublikowano

Ładne, przygotowane z rozmachem screeny które świadczą, że staracie się stworzyć porządną mapę. Przyda się jednak też szerszy opis serwera wraz z krótką informacją czy planujecie organizować jakieś konkursy bądź eventy.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...