Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gt 9500 1gb podkręcanie

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Z racji iż chwilowo nie mam porządnej karty muszę zadowolić się starym gt 9500 od inno3d, ma on ,,trochę" mało mocy, tak więc postanowiłem że go podkręcę. Z zasilaczem problemów nie będzie, to thermaltake 530w, mam do was kilka pytań. Jak wgl się za to zabrać? Jakim programem kręcić? Ile fps mi to da?

Opublikowano

Kręcić możesz jakim chcesz programem, dostępnym do podkręcania karty graficznej, ale czy jest jakikolwiek sens ? nawet po oc sobie nie pograsz np. w bf3 na dobrym fps'ie. W co chcesz grać na tej karcie, że chcesz ją podkręcać ?

Opublikowano

Jeżeli Ci odpowiada granie na tak niskim fps'ie, to możesz ją kręcić, ale wielkich skoków fps nie oczekuj max 1-4fps, zależy wszystko od produkcji i od tego jak ją wykręcisz. Wpisz sobie na yt "Jak podkręcić kartę graficzną". 

Opublikowano

Dzięki! Spróbuję msi afterburnerem, ta karta to legenda, ograłem na niej nawet bf4 XDDD, za pare tygodni przesiadam się na gtx 970, lub na jakiegoś radka z serii r9 3xx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...