Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MacCraft

10anat10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten serwer jako HeadAdmin, bardzo się staramy z właścicielem eliminować wszelkie istniejące bugi, ekipa poszerza się o nowych członków, oraz dokładamy wszelkich starań, żeby gracze czuli się na nim jak najlepiej, również żeby gra też się zbyt szybko nie nudziła. Wszelkie dalsze informacje o stanie są serwera dostępne po wbiciu na serwer. Ja również w tym temacie będę podawał różne nowe informacje np. na temat nowych rzeczy czy eventów, które będą się odbywać.

Do moderacji MC: proszę tego nie uznawać za spam czy również jako podbijanie postu, możecie sprawdzić że jest to mój pierwszy post pod tym tematem, więc myślę, że nie powinno być żadnych problemów z tym postem. 

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Serwer ciekawy, dobrze zrobiony, ladne budowle, prawdziwe zastosowanie szlachty.

Zapowiada sie ciekawie.

daje takie 9,5/10

@zormon

Dziękuję za opinię i zapraszam do dalszej gry na serwerze :D

Opublikowano

@jacekssj

miałem właśnie zrobić i ogłosić, że:

UWAGA!!!

Serwer powraca do fazy testów, ale OTWARTYCH BETA TESTÓW, oznacza to, że aktualnie dokańczamy serwer, a gdy już skończymy, serwer zostanie zresetowany. Nie oznacza to, że nie można grać :D

Opublikowano

@10anat10

Spatchujcie spigota, crash odemnie byl ostrzegawczy sprawdzałem zabezpieczenia.

Zeby gracze weszli serwer musi byc stabilny a nie padac od pierwszego lepszego pierdnięcia. Przy okazji naprawcie prezentacje bo nie zacheca.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@10anat10

Spatchujcie spigota, crash odemnie byl ostrzegawczy sprawdzałem zabezpieczenia.

Zeby gracze weszli serwer musi byc stabilny a nie padac od pierwszego lepszego pierdnięcia. Przy okazji naprawcie prezentacje bo nie zacheca.

@ref muszę niestety za tego pana odświeżać 

@jacekssj

Nie musisz, po prostu rano nie miałem czasu

@lolzere

O której godzinie był ten crash? (Wczoraj i dzisiaj prawie mnie nie było, ponieważ robiłem bungeecord)

@Edit

Serwer jest w fazie testów, więc naturalnym jest, że występują błędy, dziękuję za wskazanie

NOWE IP: p.maccraft.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...