Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej robić?

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam woja bodego 75 lvl z aurą i wirkiem P berek szarża g. Po konarkach. Eq to:

Truta +6 śr 32 kd +4

stal +6 2k hp 5 do pż kd +4

fenki, ebo , lwia, srebrna +9 i jakieś eq pod hp. Posiadam także bufa 30%. Pytania co dalej robić? Rozważałem już pare opcji. Zarobić na eq na dt ale tu mam lipa ponieważ mój internet lubi się często rozłączać przez co nie wiem czy bym nawet na 7p doszedł bez lognięcia. Wiem że 7p to super zarobek ale chyba z moim netem nie da rady.

Opublikowano

Witam! Posiadam woja bodego 75 lvl z aurą i wirkiem P berek szarża g. Po konarkach. Eq to:

Truta +6 śr 32 kd +4

stal +6 2k hp 5 do pż kd +4

fenki, ebo , lwia, srebrna +9 i jakieś eq pod hp. Posiadam także bufa 30%. Pytania co dalej robić? Rozważałem już pare opcji. Zarobić na eq na dt ale tu mam lipa ponieważ mój internet lubi się często rozłączać przez co nie wiem czy bym nawet na 7p doszedł bez lognięcia. Wiem że 7p to super zarobek ale chyba z moim netem nie da rady.

a Metki morderstwa? mysle ze spokojnie dasz rade,

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

7 piętro = metiny morderstwa, tak jak kolega wyżej możesz udać się na ognistą ziemię i tam z nimi próbować. Wiadomo zarobek nie będzie porównywalny ale lepszy taki niż nic.

Opublikowano

Bierz jakiegoś kolege i:

65 - Metin Śmierci
70 - Metin Morderstwa
75 - Metin Pung-Ma
80 - Metin Ma-An
85 - Metin Tu-Young
90 - Metin Jeon-Un

Na 65 na Suh-han, 6 piętro DT (opłaca się, polecam)
Na 70 na ognistej, 6 piętro DT (opłaca się, polecam)
Na 75, 80 w zwykłym lesie (nie opłaca się, raczej same potki)
Na 85, 90 w czerwonym lesie (opłaca się, polecam bardzo, bodzie, kamyki, rękawice, bronie na 65, zbroje na 61, pierścienie, peleryny...)

Opublikowano

a Metki morderstwa? mysle ze spokojnie dasz rade,

Wiem wiem chodzę

7 piętro = metiny morderstwa, tak jak kolega wyżej możesz udać się na ognistą ziemię i tam z nimi próbować. Wiadomo zarobek nie będzie porównywalny ale lepszy taki niż nic.

Widziałeś co napisałem? Nie mam eq na dt i problem z netem

Opublikowano

Drop w red lesie oraz zwykłym ,bij bossy (zjawy,króle itp.) Możesz też chodzić na wiedźme z jakimiś kumplami.

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Tak jak wyżej Ci napisali. Udaj się na rajd po metinach do  lunsgam, red lasu i na ognistą ziemię. Przy okazji zbieraj odłamki smoczego kamienia, zajmij się smoczą alchemią. Nie jest to drogie o ile masz dużo odłamków, Legendy potrafią sięgać czasem ceny 1.6kkk. Możesz również kopać rudy i łowić rybki. Proponuję Ci zrobić dropka, tak z 10-15 lvl bodziaka, kupić mu wierzcha (Albo dropnij sam między 19-21 codziennie) i bij metiny w m1.

@1361622928-U485574.pngCrisspy™

Wyjaśnisz bardziej o co chodzi z tą smoczą alechemią?

Opublikowano

Widzę większość z was gówno się zna a pisze. Te sposoby na zarobek zna każdy głupi wy tylko nabijacie posty. Znalazłem dobry sposób. Nie dziękuję wam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...