Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pomoc na serwerze-programista.

Czyściec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serwerdecznie.

Jestem czyścem, czyli młodym programistą, który szuka nowych doświadczeń. Od prawie 3 miesiecy obserwują tematy w dziale Via WWW i zainteresował mnie właśnie Shakes&Fidget. Grałem w niego trochę na tej starej wersji (Przed .600) i jednak wiem co nie co o tej gierce.

Wracająć do tematu, jako iż będę posiadał sporo wolnego czasu i nie uczestniczę w jakichś większych projektach, to postanowiłem stworzyć swój prywatny serwer do owej gry. I teraz zadaję Wam pytanie, co byście chcieli zobaczyć, jaki miałby być to typ. Wszystkie Wasze zdania i opinię wezmę pod uwagę. Nad pliczkami pracuję od 2-3 tygodni i jest to dość specyficzny silnik, ale nie najtrudniejszy.

Czekam na Wasze propozycje.

Opublikowano

Przede wszystkim wojny gildii, oraz klaser. Ale dodaj też swoją 3 walutę, i np. nowe okienko w panelu bocznym, tak aby to było lepsze od globala. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Przede wszystkim wojny gildii, oraz klaser. Ale dodaj też swoją 3 walutę, i np. nowe okienko w panelu bocznym, tak aby to było lepsze od globala. ­

Wojny gildii i album to pestka. Co do waluty raczej nie, nie zamierzam bawić się w te sklepy itp. Chciałbym czysty serwer, bez udziwnień, aby taki gracz z globalnego mógł się łatwo i szybko odnaleźć. Nie zaprzeczam również, że jeśli większość graczy byłaby za dodaniem sklepiku to oczywiście dałbym radę takie coś zrobić.

Opublikowano

Teraz moja kolej !

No więc tak...

Serwer HARD exp...

Na start ok. 300 grzybków.

Codziennie dostajemy po 30 grzybków.

Działający klaser, wojny gildii, wieża, pomocnicy w wieży itd... 

Opublikowano

Teraz moja kolej !

No więc tak...

Serwer HARD exp...

Na start ok. 300 grzybków.

Codziennie dostajemy po 30 grzybków.

Działający klaser, wojny gildii, wieża, pomocnicy w wieży itd... 

@1361622928-U485574.pngCzyściec

Myślę, ze Hard będzie w sam raz.

Nie wiem, czy hard to dobry wybór. Myślę, że większość graczy chiałaby easy.

Jeżeli szukasz wspólnika odezwij się.

To Wy chcecie mnie, a nie ja Was, więc to Wy musicie wykazać inicjatywę.

Opublikowano

­Myślę, że  MEDIUM to odpowiedni typ, ale na Twoim miejscu zrobiłbym tak :

Exp - hard

Lochy - otwarte

Staty po : 15

Drop złota - Easy

Drop grzyba - 45 %

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teraz tak :P :

Złoto na start : 100

Grzyby na start : 150

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Myślę, że fajnie by było gdyby uczestniczyły by na serwerze wojny gildi, Item Shop, i obóz (nie konieczny obóz) A no i chat  :)

Dzięki, za przeczytanie :D

baner.png

Zaprasza!!!

Opublikowano

Wojny gildii i album to pestka. Co do waluty raczej nie, nie zamierzam bawić się w te sklepy itp. Chciałbym czysty serwer, bez udziwnień, aby taki gracz z globalnego mógł się łatwo i szybko odnaleźć. Nie zaprzeczam również, że jeśli większość graczy byłaby za dodaniem sklepiku to oczywiście dałbym radę takie coś zrobić.

Wojny gildii (pestka) hmm.  To Powodzenia.

Opublikowano

Wojny gildii (pestka) hmm.  To Powodzenia.

Tak pestka, zwykły skrypt z zastosowaniem pętli. Aktualnie zaczynam prace z panem Norbertem. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś dobrego. Czekam na resztę Waszych koemtnarzy.

Opublikowano

Tak pestka, zwykły skrypt z zastosowaniem pętli. Aktualnie zaczynam prace z panem Norbertem. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś dobrego. Czekam na resztę Waszych koemtnarzy.

Powodzenia z tym imbecylem.

Czekam na serwer.

Opublikowano

this boy is so much funny when is easy why we dont see any preview of your work ? hmm . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...