Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić i inne pytania - LC PL

TERR0RYSTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pare pytań.

1. Czy dużo osób gra na plu - a jak tak to na jakim serwerze najwięcej?

2. Jak zarobić na coś na niższym lvlu?

3. Jak teraz stoi sprawa z PU?

4. i ostatnia sprawa - czy jest jakaś osoba na forum co gra na last chaos pl, która mogłaby mi pomóc, wytłumaczyć jakie misje robić i ew. zostać moim nauczycielem.

Opublikowano

1. Na globalu gra nadal dużo osób, chyba pytasz o to, na jakim kanale - najwięcej spotkasz raczej na ch1 oraz ch3/4

2. Na niższym lvlu możesz coś zarobić np. dropiąc żetony i skrzynki księżycowe w Alvitar.

3. Teraz PU to nie problem, od 20 lvla możesz robić zadania w Juno na drzewoludy, następnie na ok. 60 lvlu jest kilka questów, które dają, o ile dobrze pamiętam, 12k PU z platyną SP.

W ostatnim punkcie Ci nie pomogę, bo sama aktualnie nie gram na PL-u, ale jak będziesz miał jakieś pytania, to pisz tutaj, a na pewno Ci pomożemy. :)

Opublikowano

1. Server : Pangea, Ch1 i Ch3 (gównie ch1, bo ch3 jest na krypte)

2. Żetony, losowanie złotych i z nich masz szanse na słoneczko

3. jak wyżej

4. Niestety oddaje moją postać i nie będe grał już w tą gierke ^^

Polecam poszukanie jakieś gildii typu Illusion czy cuś w ten deseń (ważne by była neutrolna ponieważ aktualne wojny gildii nie są do wytrzymania)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, do zamknięcia - dodam tylko tyle że graczy jest dużo i są bardzo mili (tylko zalogowałem się do gry i od razu pewna osoba zapytała mnie czy potrzebuje pomocy, wszystko mi wytłumaczyła, dodała do gildii i dała ekwipunek na start)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...