Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w metinie

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam lagi przy 1 metinie co zrobić mój komp:

2 gb ram

grafika geforce 210 512 mb

procesor intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 

Więc panowie co robić

Opublikowano

Masz może niezadbany komputer w tym sensie, że dawno go nie "czyściłeś" być może też masz jakieś błędy w rejestrze. Pobierz program cclener lub odkurzacz programy wyszukają wszystkie zbędę pliki i daj znać czy zobaczyłeś poprawę.

Opublikowano

kupić nowego kompa

Gościu idź lepiej na pole może nie mam kasy na kompa tylko zapytałem.

A co do formatu to robiłem z 2 miechy temu a pobrałem cclener i zrobiłem to co mówiłeś 

Opublikowano

To i tak nie jest źle, kiedyś musiałem grać w metka na kompie z 2005r. 64mb karta 256mb ramu 1.8 procek itp. na twoim miejscu przy każdym włączeniu metina ustawiałbym w menedżerze wysoki priorytet na metina. To powinno zdecydowanie pomóc ale muzyki lecącej w tle z yt na pewno nie będziesz miał :)

Opublikowano

po co powtarzacie to co ktoś napisał w kolko np. ja pisze ze slaba karta pamięci 1 to po co np. z 1000000000000000000000000000000000 osob pisze to samo dajcie lepszy pomysl wlasny to trudne dla was czy co ze spamicie?

dodatkowo sprawdz czy wszystko na 100 masz zaktualizowane do najnowszych wersji

Opublikowano

Lagi byłyby spowodowane internetem ale mam wrażenie, że chodzi po prostu o zacinanie.

Komputer spełnia wymagania metina, grałem na o wiele gorszym bez większych problemów. Wina może leżeć w sterownikach do karty graficznej, bądź w ustawieniach. Opisz swoje ustawienia z pliku config.exe.

Przy okazji uściślij na jakim serwerze grasz. Jeśli jest to jakiś prywatny, może mieć bardziej wymagające tekstury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...