Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

łatwy zarobek - bot do 999dice 100% na serwerze vps

inspir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ŁATWY ZAROBEK - OPIS ORAZ BOT DO GRY 999DICE

Zarobek polega na tym ze gram na stronie obstawiając krypto walutą, btc, ltc, doge itd.. używając progresji w bocie, otrzymujemy odpowiedni zarobek. ja gram już jakiś czas,

Mój obecny zarobek to: (mam kilka kont ) 

OBECNIE ŚREDNIO MAM JUZ PO DWA 2 BTC NA KAŻDYM KONCIE, MÓJ ZAROBEK JEST JUŻ Z JEDNEGO KONTA PONAD 100 EURO DZIENNIE, 

Zaczełem z 1 btc zajeło mi miesiąc na zdobycie drugiego, potem 15 dni na 3 btc, i tak czas się zmniejszał .

Otrzymasz wszelkie info z obsługa robota, jest banalnie prosty w użyciu.oraz jak nie posiadasz btc, ltc, doge, to dam wszelkie info gdzie kupić za paypal i kartę kredytową

Robot jest osadzony na serwerze VPS, działa szybko

tu jest filmik jak działa ten robot

aby zalogować się do gry   naciśnij tu--->https://www.999dice.com/?25114877

ty masz dzięki temu większe szanse do wygrania w grze, a ja w zamian dostaje grosze za to że grasz, naprawdę grosze. ale jak nazbieram 1000 osób to grosza troszkę wpadnie.

BOTa 999dice. kupić można za pomocą.  (15 euro) ,lub przeliczenie na  btc. ltc. doge. paypal.

można płacić przez PayPal adres ---> k-marcin2@o2.pl

BTC - 1JEGgRpUMzLg2WaqRvtKZHZeb4sSjT5uom

digecoin - D5hSH5rLwXbT369CnevpZTVJAmjJEP5xYa

LTC - LY1pKnksvZSq2mop5oXysCGT7qePEjZGLZ

po dokonaniu płatności, zaloguj się 999dice, wyślij mi login i APIKEY. Dodam do serwera ciebie , w tedy mozesz zalogować się do robota

zaloguj sie w grze. tu link. https://www.999dice.com/?25114877

po zalogowaniu podaj mi nazwę urzytkownika. i APIKEY. jest w zakładce w grze na końcu zakładek API i BOT

zapiszę cię na serwerze vps , gdzie jest super szybki i świetnie działający bot. w tedy będziesz mógł zalogować się na stronie www.bottime.eu/bot

inaczej bot nie zadziała.

wszelkie info pisać na priv k-marcin2@o2.pl

mozesz darmowe w sieci znaleść, odrazu uprzedzam, zamulają, wieszają się , w dodatku dublują stawke, łatwo stracić wszystko , Twój wybór

ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SCAM, ten bot jest dostepny za darmo

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

SCAM, ten bot jest dostepny za darmo

A mamy tu też reflink, także kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...