Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki by terenzo na virtualpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie da sie wlaczyc maszyne na virtualpc pliki by terenzo? Poniewaz na virtualbox dziala lecz na virtualpc wywala blad ktory jest nizej. Prosze o szybka pomoc.

64625441141645691707.png

Opublikowano

Próbujesz otworzyć projekt VirtualBox'a w VirtualPC. Masz przecież napisane w komunikacie (Podstawy angielskiego).

Opublikowano

Bo nie otworzysz rozszerzenia .xbox na virtual pc.

Czyli pliki terenzo tylko na virtualbox?

Próbujesz otworzyć projekt VirtualBox'a w VirtualPC. Masz przecież napisane w komunikacie (Podstawy angielskiego).

Wiem. Lecz kiedys mi sie jakos udalo i przegladalem temat i tam ktos tez mial na virtualpc.

Opublikowano

Czyli pliki terenzo tylko na virtualbox?

Wiem. Lecz kiedys mi sie jakos udalo i przegladalem temat i tam ktos tez mial na virtualpc.

Spróbuj otworzyć plik z rozszerzeniem *.vdi <- to jest wirtualny dysk.

Opublikowano

Próbowałem też ten bląd

No tak .. (fail.. :)), nie otworzysz *.vdi ponieważ VirtualPC obsługuje wirtualne dyski w rozszerzeniu *.vhd. Możesz spróbować skonwertować *.vdi na *.vhd. W google poszukaj jak skonwertować. <- "Konwersja vdi na vhd", 1-szy link. :)

Opublikowano

No tak .. (fail.. :)), nie otworzysz *.vdi ponieważ VirtualPC obsługuje wirtualne dyski w rozszerzeniu *.vhd. Możesz spróbować skonwertować *.vdi na *.vhd. W google poszukaj jak skonwertować. <- "Konwersja vdi na vhd", 1-szy link. :)

@1361622928-U485574.pngEzzy Potrzebny jest VirtualBox lecz ja go nie moge zainstalowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...