Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8.1, problem z BoLem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nabijaj sobię więcej postów. Jeżeli nie pomagasz

Nie działa.

To ty sobie nabijasz posty nie potrzebnie i ktos tu czytac nie potrafi. 

do moderatora : prosze o zamkniecie tego tematu poniewaz zadengo fixa na ta chwile nie ma i prawdopodobnie nie bedzie. Chcesz czlowieku pograc to windows 7 wymagany a jak nie to graj legit lub pozostaje ci granie z BUGSPLATEM :) i zaden random nie bedzie mnie pouczal co moge a czego nie moge . Bywaj. Dlaczego takie forum musi niszczyc jedna osoba . Juz na nulled sa bardziej grzeczni ludzie i super atmosfera -.-

Opublikowano

To ty sobie nabijasz posty nie potrzebnie i ktos tu czytac nie potrafi. 

do moderatora : prosze o zamkniecie tego tematu poniewaz zadengo fixa na ta chwile nie ma i prawdopodobnie nie bedzie. Chcesz czlowieku pograc to windows 7 wymagany a jak nie to graj legit lub pozostaje ci granie z BUGSPLATEM :) i zaden random nie bedzie mnie pouczal co moge a czego nie moge . Bywaj. Dlaczego takie forum musi niszczyc jedna osoba . Juz na nulled sa bardziej grzeczni ludzie i super atmosfera -.-

Niszczyć bo upomniał się o to abyś nie pisał głupot o które wcześniej nie prosiłem ? zamknąć to możesz swoją twarz. Nie udzielaj się skoro nie znasz odpowiedzi. Nadal poszukuje fixa.

UggNk9.gif

Opublikowano

Niszczyć bo upomniał się o to abyś nie pisał głupot o które wcześniej nie prosiłem ? zamknąć to możesz swoją twarz. Nie udzielaj się skoro nie znasz odpowiedzi. Nadal poszukuje fixa.

Dobrze, odpowiedz znam " nie ma fixa " po raz 3 ci to pisze .. Szukaj dalej i udanych bugsplatow ;)

Opublikowano

Dobrze, odpowiedz znam " nie ma fixa " po raz 3 ci to pisze .. Szukaj dalej i udanych bugsplatow ;)

Nie mam buspaltów. Bol się normalnie nwczytuje jednak skrypty nie działają ;)

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...