Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 4 tysięcy

GlupiSmiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję osoby, która złożyłaby mi komputer do 4 tysięcy złotych. Chciałbym pograć w GTA V, w Battlefield 4 i w FIFĘ 15 na wysokich ustawieniach w 60 fps. Procesora nie mam zamiaru podkręcać. Mój monitor ma rozdzielczość 1920x1080. Mam nadzieję, że wszystko co chcecie wiedzieć napisałem.

Opublikowano

4790 bez k jest nieoplacalna, juz lepiej xeona

nie ma ssd

buda jest slaba, juz lepiej r1/z11 neo/gelid darkforce

nie ma sensu brac b85, lepiej z97 i szybkie ramy, roznica jest zauwazalna

­

Opublikowano

Aha... co chwile piszesz, żeby coś zmienić, a gdy to robię, to znowu trzeba coś zmieniać. Dobra, niech przyjdzie tu ktoś i napisze, jakiego kompa mam kupić i tyle. Może być nawet różowa obudowa z wielkim kutasem.

Opublikowano

przeciez dalem ci zestaw, dajesz i7 z k a mowisz ze nie bedziesz krecic, marnujesz hajs, tak samo jak branie zablokowanej i7, mowilem bierz xeona

nie zmieniles tak jak ja mowilem wiec sie nie czepiaj

skoro nie wiesz to daj komus by ci zlozyl anizeli skladasz za przeproszeniem takie guwno

­

Opublikowano

przeciez dalem ci zestaw, dajesz i7 z k a mowisz ze nie bedziesz krecic, marnujesz hajs, tak samo jak branie zablokowanej i7, mowilem bierz xeona

nie zmieniles tak jak ja mowilem wiec sie nie czepiaj

skoro nie wiesz to daj komus by ci zlozyl anizeli skladasz za przeproszeniem takie guwno

Dałeś 4 wątkowego xeona

@1361622928-U485574.pngGlupiSmiec

i7 bez odblokowanego mnożnika jest BEZ SENSU. Lepiej 8 wątkowego xeona, zaoszczędzisz troche $. http://www.morele.net/procesor-serwerowy-intel-xeon-e3-1231v3-3-4-ghz-lga1150-box-bx80646e31231v3-640233/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dałeś 4 wątkowego xeona

@1361622928-U485574.pngGlupiSmiec

i7 bez odblokowanego mnożnika jest BEZ SENSU. Lepiej 8 wątkowego xeona, zaoszczędzisz troche $. http://www.morele.net/procesor-serwerowy-intel-xeon-e3-1231v3-3-4-ghz-lga1150-box-bx80646e31231v3-640233/

moj blad, wystaczy wymienic na i5 4590 i nie ma problemu, w przeciwienstwie do jego zestawow 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...