Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp 55lv vs V2

BadzMoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Posiadam sure wp 55 lv i przymierzam się do wbicia 75 lv w v2. Nie zakładałbym nowego tematu gdyby v2 było darmowe także proszę o wyrozumiałość i wskazówki. Skille przedstawiają się nastepująco: ostrze m9, zbroja m6 i strach m4. Aktualnie oddaję pamiątki (3 oddane). Moje eq jest następujące:

Fms +9 sr 31 kd +3 exp

Upiorna +9 1,5k hp 10 do hp kd exp +3

Zamkowy +9

Okrągła +9

Ebo +9

Srebrna +9/drewniana 10 do hp (Może mi się uda kupić łezkę 1,5k +1-6)

Wisior z łez +1 1,5k hp

Kozaki +6 z 1,5k hp (Rozglądam się za fenkami z hp)

Ogólnie posiadam 13k hp, 485 deffa i około 830 ataku.

Jeżeli chodzi o buffa to mam 2 m po 32%, jeżeli to istotne mogę dobić mu odbicie na m.

Zamierzam expić z pierścieniem z Is i z metków. Mam około 150 białych rosek i wierzchowca z deffem.

Czy podołam wbić 75 w 1 tydzień?

Jeżeli nie to co powinienem zmienić? (dodam, że od 61 będę expić z lwią +9 i rogowym +7-8 a jak poczekam 2-3 tygodnie to dojdzie deff z pamiątek i ostrze na g)

Jeżeli tak to ile przepustek potrzebuję? (chcę się finansowo przygotować)

Gorąco zapraszam do duskusji.

Opublikowano

Witam serdecznie.

Posiadam sure wp 55 lv i przymierzam się do wbicia 75 lv w v2. Nie zakładałbym nowego tematu gdyby v2 było darmowe także proszę o wyrozumiałość i wskazówki. Skille przedstawiają się nastepująco: ostrze m9, zbroja m6 i strach m4. Aktualnie oddaję pamiątki (3 oddane). Moje eq jest następujące:

Fms +9 sr 31 kd +3 exp

Upiorna +9 1,5k hp 10 do hp kd exp +3

Zamkowy +9

Okrągła +9

Ebo +9

Srebrna +9/drewniana 10 do hp (Może mi się uda kupić łezkę 1,5k +1-6)

Wisior z łez +1 1,5k hp

Kozaki +6 z 1,5k hp (Rozglądam się za fenkami z hp)

Ogólnie posiadam 13k hp, 485 deffa i około 830 ataku.

Jeżeli chodzi o buffa to mam 2 m po 32%, jeżeli to istotne mogę dobić mu odbicie na m.

Zamierzam expić z pierścieniem z Is i z metków. Mam około 150 białych rosek i wierzchowca z deffem.

Czy podołam wbić 75 w 1 tydzień?

Jeżeli nie to co powinienem zmienić? (dodam, że od 61 będę expić z lwią +9 i rogowym +7-8 a jak poczekam 2-3 tygodnie to dojdzie deff z pamiątek i ostrze na g)

Jeżeli tak to ile przepustek potrzebuję? (chcę się finansowo przygotować)

Gorąco zapraszam do duskusji.

Jeśli masz wierzchowca z defem to śmiało możesz uderzać .  Myśle że jak masz 20% do PZ i strach mimo m4 + buff to ogarniesz spota,  tydzien lajtowo sie wyrobisz, finansowo to nie wiem jak u Cb przepustka stoi na serwerze ale mysle ze okolo 4kk takze śmieszne pieniadze ! powodzenia

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Oddaj pamiątki i wtedy pójdź, z roskami do 61lvl nie będzie ciężko.

Jak wbijesz ten 61lvl to z lwią powinieneś powoli spota ogarniać (od najmiejszego) :D

Dobij jeszcze ostrze na g

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...