Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko kupuje konto w następnym tyg na D.O,mam blisko do gościa, dlatego jadę do niego, żeby zmienił email na mój, i wszystko z tym związane, jak zabezpieczyć to konto, żeby nie mógł w razie co przywrócić emailu na swój ? co z powiązaniami ? dam limit po 5 like za najlepsze odpowiedzi czekam 24h

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Jeśli ma konto przyłączone do fb czy nk to powinno się dać odłączyć, jeśli ma połączone z wp - nie ryzykował bym kupna bo delikwent będzie mieć 24/7 dostęp do konta, nawet jak zmienisz email i hasło. Wiem, bo kolega kupował nam konto na współę i nawet po zmianie loginu [dało się jeszcze], hasła i emaila on miał cały czas dostęp do konta, ponieważ codziennie znikało nam ammo itd a po 1 tyg straciliśmy gammę i golec został zamieniony na liberatora, po ponownym napisaniu do gościa i zastraszeniu go nigdy więcej nikt obcy już nie grał na koncie, więc, strzeż się poczty WP, jednak nie wiem jak jest z połączeniem konta z BP, popytaj ludzi.

Opublikowano

proszę na wszelki o instrukcję jak rozłączyć konto z fb,nk oraz BP z góry dzięki

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

W tym wypadku powinno się pisać do BP o odłączenie, własnoręcznie nie możesz odłączyć od FB/NK/BP, ponieważ nie znasz hasła ani loginu delikwenta do stron. :) [Pod żadnym pozorem nie pisz, że konto zostało przez Ciebie kupione, ban murowany].

6.1. Sprzedaż konta/przekazanie konta/zamiana kont

Użytkownik nie jest upoważniony do wykorzystywania swojego konta w celach komercyjnych, dokonywania jego sprzedaży lub przekazywania osobom trzecim w innych celach. Zabronione jest również przejmowanie kont w grze, które należą do osób trzecich (niezależnie od tego, czy nastąpiło to poprzez zakup, użyczenie lub podarowanie)

^
Kawałek regulaminu z gry.

Opublikowano

Miej na uwadze też to, że jeżeli sprzedajacy ma połączone konto z BP to wystarczy, że wejdzie na stronę, zaloguje się i ma pcrzycisk do przejścia na konto DO. W tym przypadku musisz napisac do Supportu o sprawdzenie czy jest z czymś powiazane i ewentualne odłączenie. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...