Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam z bodziem ulepszyć zbroję ,i zacząć riba (z bodziami) jebać na +7/+8/+9.Jeśli kupujesz riba (lepszego) to go walnij na +9 ,sellnij tego i jazda ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Według mnie jak na Metin2.Pl to nie jest źle :D

ribek z większymi sr by sie przydał...

Nastaw bota na 2,3 noce i już masz

Opublikowano

omg jak bodzie po 5kk to gdzie ty grasz ? I polecam sellnac pieciokatna +8 i kupic okragla +7 ( okragla wiecej defa ale mniej kosztuje :) )

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

AAA to przepraszam bo okragla jest na 41 lvl... No to poprawie moja wypowiedz: Wbij postaci wiekszy lvl z tym eq ktore masz i potem zastanawiaj sie nad zmiana eq

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Ludzie co wy piszecie?

Na wszystkich serwerach polskiego metina cena bodzi diametralnie, powtarzam diametralnie cena bodzia z 1,5kk wzrosła minimum do 5kk. Spowodowane jest wypadaniem większej ilości broni 75+ w grocie. Gdyby dalej stały tak jak stały, w kilka godzin high lv zarobiłby na całe eq bodzi i dużo łatwiej zrobił broń na +9, więc teraz drodzy 30 lvlowcy nie tak łatwo kupić bodzia.

Polecam z bodziem ulepszyć zbroję ,i zacząć riba (z bodziami) jebać na +7/+8/+9.Jeśli kupujesz riba (lepszego) to go walnij na +9 ,sellnij tego i jazda ^ ^

Jebnij się w łeb. Takie RIBa z takimi słabymi średnimi robić bodziami, zużyjesz 6 bodzi=30kk, a sellniesz za 10kk max. Brawo, brawo.

Śmiertelka? Lol, zbieraj na Smoczą +9 Kd defa +3, żeby starczyła ci do 61.

Eq dobre, w miarę na pewno ogarniasz spota green orków, napisz czy jesteś mental czy body, jak mental to nie zmieniaj nic, do 38 na green orkach, potem szukaj PT na bo do 42(dochodzi piękna smocza i okrągła tarcza, hełm na 41 nie jest aż tak potrzebny bo masz żelka +9), potem exp solo do 48. Przez ten czas powinieneś zarobić na Ribka +9 z bdb średnimi. Jedziesz do v1/świątynia i rozpoczyna się expienie do 61 ;)

Czyli zmień tylko Riba i butki na większy +hp.

Pozdro

Jak pomogłem, daj + :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

do zbroi wbić bonki 2k HP

w hełmie coś na otrucie

Tarcza : NNO

Butki : Ogółem ok ale lepiej będzie jak 2k Hp będzie :P

Broń no wiadomo że rib powyżej 30 + sr. taki polecam ^^

Reszta spox ;)

Zarejestruj się : http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Oddaj głos

Każdy się liczy !

Pamiętaj że Zwierzęta to nie zabawki

Oddanych głosów już ponad 427 397 Tys

Gdy liczna przekroczy 1Milion zostanie zakazane zabijanie zwierząt

W Korei

Bardzo Dziękuje tym co oddali na to głos

Opublikowano

Autorze, masz pieniążki?? :rolleyes: Jeśli tak polecałbym:

Żelak - dodać parę bonusów, najlepiej gdyby wszedł jakiś na trutkę +4%

Brąza +9 - również jakieś bony, na nieumarłych najlepiej, dt będzie wtedy o wiele łatwiejsze, opcjonalnie dodać srebro do slotów

Rib - jest przeciętny, do expa na niskich Lev przydatny z takimi średnimi i kd, chętnie bym go sprzedał i poszukał lepszej broni dwuręcznej

Ebonitowe kolce - na +8 u gildyjnego, na +9 bodziem taka moja rada, potem dodać 3 sloty, a potem do nich ebonit, bony już opcjonalnie

Śmiertelna - wyciągnąć kd i włożyć typu obrona +3 i speed +3, bony na hp jak się trafią choć bez tego da się przeżyć

Drewniany naszyjnik - jest ok, jak lubisz wybredzać to sprzedaj go za tyle po ile chodzi na twoim serwerze i kup przykładowo z b. złota podobny bon

Tarcza - tu już rób jak chcesz bony, jeśli wejdzie niewrażliwa na omdlenie jesteś w niebie, może potem ulepszaj ją do +9 bodziem lub odwrotnie

Buty - zdecydowanie za mały bon na pż'etkę, polecałbym coś od 1k hp w górę.

To na tyle.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...