Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwera Wojny Gildii. <konkrety w temacie>

Gorejlyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie mogę pisać tematów w dziale "Publikacje serwerów" piszę tutaj i proszę administrację o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu.

Cześć, szukam serwera Wojny Gildii. Chodzi o serwer, w którym rzeczy wypadają z rud, nie z kamienia. Rzecz w tym, że chciałbym pograć w Minecraft'a Wojny Gildii, a nie w Symulator rycia w Ziemi + Wojny Gildii. Od kiedy ten <za przeproszeniem> gówniany plugin pojawił się publicznie, zawirusował on wszystkie dobre serwery i teraz nikt nawet NIE MYŚLI o tym, że serwer bez owego pluginu mógłby istnieć. Chodzi o cheaterów? J**** ich, ten plugin bardziej psuje rozgrywkę niż jakikolwiek śmierdzący hacker. Bez szacunku do jego autora. Pamiętam jeszcze, jak z*********e wyglądały Wojny Gildii w Minecrafcie bez tych sklepów, pieniędzy, prac, działek i innych syfów nazywanych pluginami. - Znacie takie serwery? Wszystko jedno ile slotów, jeżeli byłby ktoś w stanie podać IP jakiegoś serwera, w którym chociażby nie ma tego pluginu na drop z kamienia + jest serwerem Wojny gildii - Byłbym wdzięczny tej osobie. Dla mnie to jak szukanie kropelki spirytusu w Oceanie Spokojnym.

Prosiłbym o nie usuwanie mojego wątku, zamiast tego powiadomienie mnie, co miałbym w nim poprawić. Z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...