Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak zrobiłem konto na playspan zrobiłem premke wchodze na email i nie mam wiadomości z playspan tzn nawet tej z rejestracji co trzeba link aktywować o co tu chodzi? mają znowu problemy czy co ?

niech ktos zrobi konto i zobaczy czy na emailu ma wiadomość

Opublikowano

a więc tak zrobiłem konto na playspan zrobiłem premke wchodze na email i nie mam wiadomości z playspan tzn nawet tej z rejestracji co trzeba link aktywować o co tu chodzi? mają znowu problemy czy co ?

niech ktos zrobi konto i zobaczy czy na emailu ma wiadomość

zacznij kolego czytać posty i używać opcji szukaj - http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/ - tu masz na forum

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

A ja się przyłączam do pytania kolegi wyżej.

Zrobiłem parę reklam za które normalnie w ciągu godziny, bądź dwóch dostaje pkt ' y, a teraz czekam już od wczoraj i nadal nic.. pkt ' ów nie dostałem..

Nie wie ktoś czy nie mają jakiś problemów ?

Dajcie szybko odp :)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

roznie to jest... ale nie zawsze reklamy wchodza zalezy jakim programem robisz :D jak HSS to rzadko wchodza... a ta twoja premka to sprawdz Profile>My Orders

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

roznie to jest... ale nie zawsze reklamy wchodza zalezy jakim programem robisz :D jak HSS to rzadko wchodza... a ta twoja premka to sprawdz Profile>My Orders

chyba sie pomyliles kolego :P własnie na hss-ie dochodza reklamy(usa ip),bo na innych ip niechca zbytnio dochodzic.

A co do punktow to napisz donich,masz tam opcje reportowania-czasami trzeba sie upominac wtedy daja punkty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...