Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exorian - Afera wyjaśniona?

QOSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. I jak jest w końcu z Exarionem? Widzę Winczester usunął posty z officjalnego Fb serwera na temat Kizia. Czyli znów razem współpracują? @TreeN @KizioRCK1

Myslisz że znowu racem pracują? Raczej nie po tym co bylo na fb.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Myslisz że znowu racem pracują? Raczej nie po tym co bylo na fb.

Exorian bedzie ale team sie zmienił.

Na nowym fp exoriana jest informacja dlaczego juz nie wspolpracuje z winchesterem

33748387117269464751.png

Opublikowano

Exorian bedzie ale team sie zmienił.

Na nowym fp exoriana jest informacja dlaczego juz nie wspolpracuje z winchesterem

Powiedz Rafale ile osób kojarzy mnie źle? Czy kiedykolwiek zaszkodziłem komuś w jakiś sposób?

Czy moje wypowiedzi nie są wiarygodne?

A teraz odpowiedz sobie na pytanie ile osób kojarzy Ciebie źle, czy kiedykolwiek komuś zaszkodziłeś

w jakiś sposób, oraz czy Twoje wypowiedzi są wiarygodne?

Odpowiedź jest oczywista, a to że część ludzi przekonasz do tego, że skradłem własny fanpage,

to już całkiem normalne. Są osoby, które na pewno będą wierzyć w Twoje wypociny,

jednak Ci którzy mnie znają i wiedzą jaki jestem nie nabiorą się na to.

Przeczuwałem do czego zmierzasz, dlatego okroiłem Ci prawa na fanpage'u, ale nigdy

nie miałem zamiaru Cię z niego wyrzucić. Odszedłeś bez słowa zbierając nowy team

za naszymi plecami i nie raczyłeś nas o tym powiadomić.

Natomiast o rzekomej kradzieży przypomniałeś sobie dopiero, gdy zareagowałem.

Wcześniej jakoś nic nie wspominałeś, a zdjęcia z naszymi pracami jak gdyby nigdy

nic umieszczałeś na nowym fanpage'u.

Post z facebook'a skasowałem, ponieważ nie będę załatwiał tego w taki sposób.

Zaczekam, aż wstawicie prezentację i najzwyczajniej w świecie będą ją zgłaszał,

jeśli zobaczę chociażby niewielką rzecz mojego autorstwa, na której użycie nie masz pozwolenia.

E D Y C J A

Nie wiem ile razy zamierzasz jeszcze edytować swoją poniższą wypowiedź Rafale,

jednak możesz spokojnie opuścić ten temat, ponieważ wszystko co miałem do powiedzenia

zawarłem już w tym poście, więc nie licz na to, że wywołasz ze mną jakąkolwiek kłótnię.

Opublikowano

Powiedz Rafale ile osób kojarzy mnie źle? Czy kiedykolwiek zaszkodziłem komuś w jakiś sposób?

A teraz odpowiedz sobie na pytanie ile osób kojarzy Ciebie źle, czy kiedykolwiek komuś zaszkodziłeś

Odpowiedź jest oczywista, a to że część ludzi przekonasz do tego, że skradłem własny fanpage,

to już całkiem normalne. Są osoby, które na pewno będą wierzyć w Twoje wypociny,

Przeczuwałem do czego zmierzasz, dlatego okroiłem Ci prawa na fanpage'u, ale nigdy

nie miałem zamiaru Cię z niego wyrzucić. Odszedłeś bez słowa zbierając nowy team

Wcześniej jakoś nic nie wspominałeś, a zdjęcia z naszymi pracami jak gdyby nigdy

jeśli zobaczę chociażby niewielką rzecz mojego autorstwa, na której użycie nie masz pozwolenia.

Fanpage nie był twój a zodiego i został tobie przekazany na moja proźbe po czym jak poprosilem cie o administratora dałeś i wtedy zainwestowałem kilkaset zlotych w reklame. Niestety jak widać nie dbałeś o ten fp jak należy wystarczy na to spojrzeć. Ostatni post jest z 3marca. Dla mnie zabranie mi administratora na fanpage na który kładłem pieniądze było równoznaczne z okradnieciem mnie i definitywnym zakończeniem naszej współpracy

Prosiłem cie także w miesiącu kwiatniu że chciałbym mieć do połowy maja skończone mapy na serwer. Doszlo do połowy maja nic sie nie ruszyło wiec dalem ci czas do konca maja. Niestety również nic sie nie ruszylo mimo to ze wczesniej prosiles mnie o wyexportowanie kilkuset obiektów na exoriana. 

Zadeklarowałeś sie że gdy dostaniesz obiekty zrobisz mapy i dungeony. Niestety dostałeś obiekty po czym nawet nie chciało ci sie ich dobrze przejzec i wypisac obiektow ktore sa za male itp abym mogl je poprawic. Najlepsze jest to ze to ja zapierdalalem w wiekszosci przypadkow z obiektami chociarz to mial byc obowiazek treena (tj. ok 800obiektow wyexportowalem). Niestety treen zaczał walic na mnie jakies foszki i tlumaczyl sie ze nie ma czasu na mimo to dla pewnego zagranicznego serwera mial czas na przygotowywanie modeli. Mysle ze ponowne nawiazanie wspolpracy z zodim bylo najlepszym z mozliwych wyjść ponieważ w przeciwieństwie do was nie wali on jakimis smiesznymi foszkami tylko robi do niego co nalezy i dba o serwer. Niestety od samego poczatku mialem co do was mieszane uczucia jesli chodzi o wspolprace poniewaz swoja swoja klase pokazaliscie juz na serwerze resthea odchodzac w trakcie dzialania już projektu i zostawiajac z tym Quentiniosa samego co było skrajnie nieodpowiedzialne

33748387117269464751.png

Opublikowano

Winchester i kradzież? To tak jakby porównać Asfena i serwer na source... Nie ma porównania.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Winchester i kradzież? To tak jakby porównać Asfena i serwer na source... Nie ma porównania.

A prosze bardzo potwierdzenie ze inwestowalem w ten fanpage

75427287727006912541.png

Nowy zostal zalozony stosunkowo niedawno wiec prosze spojrzec na daty promowania

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ten serwer to porażka, dobrze, że Winchester i Treen najadali się rozumu.

Za nic nie dam wiary, że któryś z tych panów Treen, Winchester był skłonny dokonać się oszustwa wobec tego kizia, to pewnie on coś zmamocił.

Kizio nie potrafi pisać a co dopiero myśleć, więc ludzie..

E D Y C J A

Nie wiem ile razy zamierzasz jeszcze edytować swoją poniższą wypowiedź Rafale,

jednak możesz spokojnie opuścić ten temat, ponieważ wszystko co miałem do powiedzenia

zawarłem już w tym poście, więc nie licz na to, że wywołasz ze mną jakąkolwiek kłótnię.

Będziesz zadowolony z mojego czynu :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak ja kocham mpc <3 cóż poradzi jak gimby zabierają się za serwer.

Wgl. Po co ta głupia spina na mpc ? Nie można tego na priv załatwić? Po co ten afisz?

Opublikowano

Jak ja kocham mpc <3 cóż poradzi jak gimby zabierają się za serwer.

Wgl. Po co ta głupia spina na mpc ? Nie można tego na priv załatwić? Po co ten afisz?

Też bym chciał wiedzieć hyhy :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...