Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"czysty" client pod soursa

Gość DiabloxDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć.

Poszukuję Czystego client'a pod soursa.

najlepiej aby było w nim takie cuś jak;

Alchemia, nie zaśmiecony, nowe bronie/zbroje z pl'a, bez nowych mapek.

Z góry dziękuję..

Daję +

Opublikowano

Najlepiej to "stworzyć" swojego wszystkie root/uiscript/locale są w src + skompilować do tego binke i śmiga. Jak dobrze pamiętam client exaliona miał to wszystko w sobie co wymieniłeś. Znalazłem na swoim mega.co.nz i tutaj masz link:

sss

Opublikowano

Najlepiej to "stworzyć" swojego wszystkie root/uiscript/locale są w src + skompilować do tego binke i śmiga. Jak dobrze pamiętam client exaliona miał to wszystko w sobie co wymieniłeś. Znalazłem na swoim mega.co.nz i tutaj masz link:

sss

Tylko mam problem z kompilacją binki.. bo jakieś errory na VS 2k8 i na VS 2k13 ..

Opublikowano

Tylko mam problem z kompilacją binki.. bo jakieś errory na VS 2k8 i na VS 2k13 ..

W VS 2008 postępując zgodnie z poradnikiem w tym temacie -> http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/nie powinno być żadnych błędów, a co do VS 2013 mogą być błędy z libem (cryptopp) - trzeba go skompilować w VS 2013 i powinno wszystko działać. :)

Opublikowano

sss

Dodaj skan - czas do 18:00.

Opublikowano

Dzięki za client'a póki co mam clienta od Shayen'a bo nie ma w nim bugów, czysty itd. itp :) nie zasyfiony oczywiście to najważniejsze :D

teraz tylko rozwiązać problem z kompilacją binki :( bo bez tego chu*a zrobię :/

A jakie błędy? Podaj jakiś ss albo coś.

Opublikowano

A jakie błędy? Podaj jakiś ss albo coś.

chodź pw, dodam później syserr, gdyż teraz odinstalowywuję VS 2k13 i instaluję 2k8 :)

Dam EDIT'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...