Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam wbijam z zapytaniem D:

mikimouse93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :D Chciałbym zapytać czy są tutaj jeszcze jakieś osoby, które chciałby pograc na jakims fajnym serwerze ! :D 
Zbliżają się wakacje a wiec jak pewnie większość z was będzie chciała zabić nudę :P moim głównym celem jest  założenie jakiejś fajnej grupy, która chciałaby pograć razem na jakiś prywatnych serwerach przez te wakacje lub też później :D

Pisać mi kto jest chętny pod postem lub na pw:)
Serwer można pomału poszukiwać cap nie gra roli byle nie było darmowych silków avatarów itd wręcz nienawidzę takich serwerów :D
Pozdrawiam ^^  

Opublikowano

Ja aktualnie szukam jakiegoś dobrego servera gdzie można by NORMALNIE pograć jak za starych czasów bez sunów+40 i rebornów. Jak co to daj znać w temacie ;)

Opublikowano

czekajcie na nowego elamidasa, bo na innych to nawet nie ma sensu grac.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja na razie szukam czegoś ciekawego. Jak ktosszuka servery 4fun tylko aby na pvp sie pobic czy uniqa ubić bez zbednego tworzenia postaci to polecam avatar-sro , fajny pomysł i koncepcja jeśli chodzi o czysty fun bez expa itd. Ja bym chciał coś gdzie nie będzie tych przesadzonych sunów+30,bo to jest chore...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...