Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

laptop do 4500

yaraelrun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem , że takich tematów jest pełno ale każdy ma inne oczekiwania mi najbardziej zależy na dobrym chłodzeniu ze względu że nie mam biurka to musze go trzymać na brzuchu nie zależy mi na graniu na ultra ustawieniach najważniejsze chłodzenie i żeby się dało jakoś przyzwoicie pograć nie zwracam też uwagi na gabaryty.

Opublikowano

Ciezko bedzi w tej cenie z takim dobrym chłodzeniem zanlesc zebys mogł pograc na brzucho :P najwyzej mozesz kupic dobra podkładke wtedy na brzuchu mozesz trzymac.

Powiedz mi z systemem czy bez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Acer vn7-591g z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dobrej jakości. Podświetlana klawiatura, dobrze wykonania smukła obudowa , elegancki wygląd, dobra jakość dźwięku, miejsce na dysk SSD m2. Nie ma problemów z throttlingiem przegrzewaniem.

Acer vn7-791g z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, dobre wykonanie przy tym ładna obudowa z ciekawymi detalami, lekki mobilny jak na 17 cali, miejsce na dysk SSD m2, dobra ogólna wydajność oraz kultura pracy, całkiem niezłe audio.

Lenovo y70-70 z i5 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dotykowa dobrej jakośc. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, atrakcyjny  stylowy wygląd, długie czasy pracy na akumulatorze (ponad 4h na wifi). 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...