Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o łowienie ryb

rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łowie ryby na 3 fish botach i 1 rybkę sprzedaje po 100k.

Ci ludzie co ode mnie je biorą to kupują w masowych ilościach.

I tak się zastanawiam czy bardziej opłaca sie sellać i mieć ten pewny zarobek 100k za rybę czy otwierać i dropić małże, skoro oni je cały czas kupują.

Ale jedna małż u mnie na serwerze stoi od 2-4kk czyli na 20 ryb musiała by lecieć 1 małż.

Otwierać małży raczej się już nie opłaca bo red (1kk) blue (2kk) white (70kk) z tym, że mała szansa na białą.

Chciał bym poznać wasze zdanie na ten temat.

Opublikowano

Ja bym wolał selać im te rybki, to zawsze pewny zysk,a może się zdarzyć, że nawet otworzysz 30 rybek i nic nie poleci, a i tak grasz na fb to się nie męczysz:D a zysk jest^^ + to, że masz zbyt na te ryby, a małż może trochę postać jak wystawisz za więcej.

Opublikowano

Łowie ryby na 3 fish botach i 1 rybkę sprzedaje po 100k.

Ci ludzie co ode mnie je biorą to kupują w masowych ilościach.

I tak się zastanawiam czy bardziej opłaca sie sellać i mieć ten pewny zarobek 100k za rybę czy otwierać i dropić małże, skoro oni je cały czas kupują.

Ale jedna małż u mnie na serwerze stoi od 2-4kk czyli na 20 ryb musiała by lecieć 1 małż.

Otwierać małży raczej się już nie opłaca bo red (1kk) blue (2kk) white (70kk) z tym, że mała szansa na białą.

Chciał bym poznać wasze zdanie na ten temat.

Możesz spróbowac otworzyc 100 malzy i zobaczyc ile masz b. perel.

Ja jak tak robilem głownie duzy +

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...