Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szamanhack

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy! Gdy używam Szamanhacka bijąc moby z konia po chwili mnie wywala! =/ serwer Tevia.pl plz halp

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

wypakowalem na pulpit. ale wytlumacz gdzie mam wpisac w index bo mam ciagle postac wbita w ziemie bo nie wiem w ktorym miejscu ma byc szamanhack w index

Opublikowano

wypakowalem na pulpit. ale wytlumacz gdzie mam wpisac w index bo mam ciagle postac wbita w ziemie bo nie wiem w ktorym miejscu ma byc szamanhack w index

Dopisz byle gdzie na początku  :) 

Działa na Tevia.pl ? :D

Nie wiem jak z dopisaniem do indexu, ale po rozpakowaniu i wrzuceniu na D zadziała na 100%.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Prosze o pomoc. Nie wiem gdzie mam to wrzucic do jakiego folderu i czy coś trzeba zmieniać gdzies czy co ?

Wrzucić do folderu /pack w kliencie, otworzyć plik Index, który też znajduje się w /pack i dopisać pomiędzy gwiazdki tak:

*

szamanhack_Exile

*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z dopisaniem tego do indexu,ponieważ gdy chcem go zapisac to zapisuje w formacie .txt (czyli jako notatnik) i nie moge tego zamienic na ten format pliku jaki jest przy indexie. Jak to inaczej mozna zapisac?

Opublikowano

to działa tylko na wachlarze??? ;_;

@Edit

wtf, wcześniej nie działało na kostur, a teraz działą ;o

Opublikowano

Co zrobić, jeżeli w folderze nie ma pliku Index?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@Exile, działa tylko na wachlarze/z konia? Robiłam kilka testów szamanką i z wachlarza bije tych kilka razy więcej, z konia i wachlarzem i dzwonkiem, ale dzwonkiem z buta bije normalnie. Sprawdzałam dwoma różnymi.

Gram na teriosie.

Makoto is not amused.

Opublikowano

@Exile, działa tylko na wachlarze/z konia? Robiłam kilka testów szamanką i z wachlarza bije tych kilka razy więcej, z konia i wachlarzem i dzwonkiem, ale dzwonkiem z buta bije normalnie. Sprawdzałam dwoma różnymi.

Gram na teriosie.

działa z konia, na wachlarze i dzwony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wytłumaczysz wszystko krok po kroku? Bo ja nie wiem gdzie jest ten index itp :/ Jestem w tym temacie zielony.

Opublikowano

Wytłumaczysz wszystko krok po kroku? Bo ja nie wiem gdzie jest ten index itp :/ Jestem w tym temacie zielony.

plik index jest w folderze pack w głownym folderze metin2.

Otwórz ten plik za pomocą notatnika.

Metin2list_GIF.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...