Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Copa America 2015

DastinTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to Kolumbia musi wygrać, James pakuje bombę i wszystko jest fajnie. ^^

Grali, grają i będą grać piach w tym meczu także. Argentyna 2:0/3:0.

Opublikowano

Kolumbia nie powinna w ogóle wyjść z grupy jeżeli w tym pseudo turnieju był system pucharowy. Nudne jak gówno, nawet się nie opłaca nocek zarywać, chyba, że na finał. Gdyby nie Messi to Argentyna nic by nie miała do powiedzenia, Pastore też się coś stara. Z taką paką powinni niszczyć każdy turniej, i zamiast zatrudnić Cholo to jakiegoś no-name biorą... Beka w pizdu. A Di Marie to aż przykro było oglądać straszne drewnianie się poruszał jakby go korniki wpierdalały. 

Opublikowano

Wczoraj Paragwaj bardzo dobrze się zaprezentował, wygrał przecież z Brazylią, gdzieś tam wyczytałem, że wujek Derlisa Gonzaleza zmarł na atak serca podczas oglądania tego meczu. 

Chille z Peru - to spotkanie zapowiada się szczególnie ciekawie, czuję, że będzie to dobry mecz. 

W drugim półfinale oczywiście Argentyna z Paragwajem, zdecydowanym faworytem reprezentacja Argentyny, choć Paragwaj bez szans nie pozostaje, w meczu grupowym obu drużyn mieliśmy wynik 2-2.

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Argentyna-Chile w finale, w sumie to było do przewidzenia. Messi zostanie MVP turnieju, co on gra to nie mam pytan. Jak Zidane w 2006. Brakuje tylko goli :)

Opublikowano

Większego zawalidrogę niż Higuain nie widziałem nigdy. Spierdolił karnego pozbawiająć Napoli pucharów, zjebał najlepszą okazję w finale nie oddając nawet celnego strzału i teraz to... Szkoda Messiego, ale takie życie, może za 3 lata w Rosji coś ugra, chociaż... ;p Z takim Higuainem to Pele były bez radny :P

Gratulację dla Chile, ale leci beka w c**j z hejterów Messiego i Barcy, że "GRATULACJE CHILE ZASŁUŻONE ZWYCIĘSTWO" a tu patrze typek 12 lat cr7 na zdjęciu w tle. chodzi spać o 21 ale mecze oglądał XDDDDD Może faktycznie i zasłużyli, bo jako ekipa grali najlepiej, ale cały turniej to dno i wodorosty. Nasze Euro przerasta to kilkukrotnie.

Opublikowano

Chile zasłużyło na triumf w całym turnieju. Szkoda mi tylko Messiego bo chciałbym żeby miał na swoim koncie kolejne trofeum którego jeszcze nigdy nie zdobył ;(

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...