Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vBot problem

xxx-x-xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż pobrałem vBota i nie zbiera mi skrzynek wszystko ustawione dobrze ustawienia niskie opcje odznaczone najmniejsza mini mapa speed 450 bez złotka to mam 0 % full screen f1 i nic.Omija skrzynki.Używam google chrome.Czytałem że komuś na windows 7 też nie działało a na xp już tak.Czy ten bot zbiera tyle co człowiek ? Czy działa tak słabo jak fsbot ? To wtedy bym postawił wirtualną maszynę.

Opublikowano

Może pokaż źródło skad to pobrałeś, być może masz złą wersję?­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Od jakiegoś użytkownika z mpc forum.Ponieważ z oficjalnej strony nie można pobrać.W sumie możliwe że to było zaktualizowane.Mógł byś mi wskazać zródło skąd pobiorę aktualną wersję ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...