Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłamiesz do Asilii że Was zwyzywałem ... tylko po co? :)

Imaguś już 500 razy startował, każdy serwer pod inną nazwą i na innym nicku.   B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)

Zacznijmy od tego, że to Wasza beta startowała 5 razy + Imaguś ciągle coś psuje, bo nie ogarnia kradzionych plików. :/ 

k***a mać, człowieku, co Ty masz do mnie?

mój serwer - moja sprawa kiedy on wystartuje, to że podejmujemy współprace z jakimś tsem jest na ten moment do pogadania dla graczy, gdy serwer będzie zbliżał się ku startu będziemy się interesować też tym, lol?

w dodatku kultura u Ciebie to chyba na wsi została bo normalny człowiek zrozumie jak się mu powie że beta będzie kiedy będzie, a Ty mi na gg piszesz "ej pojebie, kiedy beta" no to przepraszam bardzo, automatycznie jesteś u mnie skreślony.

co do moich serwerów, jak na ten moment miałem dwa, beviar i castios (s1), żaden nie padł od bugów czy tam włamań, whateva, więc zastanów się nad tym co piszesz xD

nie ogarniam kradzionych plików - a to beka, to że masz chcice żeby wejść na serwer to już mnie moja sprawa

nie polecam tsa, administracja banda kretynów która leci z tekstami "ts sam się nie spłaci" w dodatku jeden atak i są wywaleni na 3 dni (potwierdzone)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

nie polecam tsa, administracja banda kretynów która leci z tekstami "ts sam się nie spłaci" w dodatku jeden atak i są wywaleni na 3 dni (potwierdzone)

­

Na 3 dni nas wywala? xD XD xD XD xD XD xD XD

Zajebaliście mi ddosa, włączył się firewall (wyłączyło serwer, przefiltrowało IP i ts się włączył po trzech sekundach) :)

Jest to przykre, że kłamiesz aż tak, ale trudno. Co do mojej kultury ... wrzuć screeny całej rozmowy z gg i zobacz, kto jaką miał kulturę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...