Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Ostatnio bardzo się wkurwi** na gm-a gdyż zbanowal mi konto przez pomyłkę i teraz nie chce mi go odblokować!

I mam prośbe czy nie ma nikt tajnych komend np. na jakąś zbroje itd.?

Po tym jak mi zablokowal skurw** konto odechcialo mi sie grac,teraz chce jak on bedzie dostepny na m2.pl chce sie z nim pobawic?

Za komendy daje 5+ (mile widziane komendy na pw,jesli ktos tak woli)

Opublikowano

Nie ma żadnych komend dla gracza ... Tylko GM/GA może nich używać / Gracz może jedynie :

/Set_run . /set_walk , /pkmode 771 tylko takie znam i używam

pk to jest nieśmiertelność , tak jak byś miał 1 lvl nie da się ciebie zaatakować

A jeżeli zbanował cię niesłusznie napisz o tym do innego GA/GM lub na IRC a na pewno problem zostanie rozwiązany

Opublikowano

Te komedny tez znam. Pisalem juz 5 razy i ch** to dalo,dlatego teraz jak gram na innym serwie to jak tylko gm jest dostepny to go tyram, ile wlezie<polecam> i pisze ze robi z graczy konfidentow!!!!

Opublikowano

Nie będę cie raportował (Chociaż mam takie prawo) ale nie mógłbyś się trochę opanować ?? Rozumiem lubisz przeklinać ale ty sam na tym forum nie jesteś .. Są tu mali , średni i duzi .. a ty do kogo należysz ?

jak do tych ostatnich to pokaż że cię na to stać ... Jak już to poruszam to jestem ze średnich xD

ODP: Nie ma żadnych kodów , jest co najwyżej Cheat Engine ale tylko ty widzisz broń/zbroje -< reszta nie widzi tego (Cheat Engine to jest taki color hack jakby .)

Opublikowano

Tak komenda działa na pl-u chociaż nie jestem onar.. ;P

Onar na tym forum można przeklinać.. ;]

@Down

Dobre chyba ja zastosuje twój pomysł. ;D

Opublikowano

najlepiej zrób postać na servie którum dostałes bana i yangi wyrzucaj w m1 aż all wywali chociarz nie wiem co ma to wsulnego z tematem i dostane kolejne %

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...