Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znów fala banów za bola?

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiecie cziterzy nie można przez nich normalnie uczciwie grać mam nadzieje ze wasze konta pójdą w pizdu banik na was czeka oszuści 

Opublikowano

Najbardziej wpienia mnie to z wszystkiego że nie którzy piszą np:" A ja gram ponad 6 miesięcy albo rok na L lub BoL,a używam exploitów itp i nie mam bana" 

Opublikowano

Używał pewnie bola wtedy kiedy był wykrywalny przez anty cheat. 

Opublikowano

Ja ostatnio uzywalem bola na moim koncie rok temu teraz tylko uzwam do expienie kont ; p, i jak narazie nic

Opublikowano

Grając od startu L# do największego banwave'a grałem na full odpale. Czyli wiadomka noface Cassio, Evade w stylu, że sobie spamowałem "CTRL+4 (śmiech)" i jednocześnie unikało mi spelli - obvious w c**j.

Już nie wspomnę te fragi z baseulta co zdarzały się nawet 3-4 razy na grę.

L# jest okej a bana dostałem jedynie przez lukę, której nie ogarnęli wtedy. Więc w sumie moje konto przeżyło prawie 3 lata cheatowania na BoLu i L#.

Gdyby nie cena L# bo drogo jak na standardy w Polsce to bym wykupił licencję bo warto. Odrobina mózgu i diament szybki a L# jest dla mnie za drogi, bo za tyle hajsu to ja wolę dobrą grę NA STAŁE a nie program na miesiąc.

A gdzie częściej zwyzywają Ciebie od cheaterów? Na Turcji i EUNE. Bo jest tam w c**j zawistnych Polaków, co sami cisną ale innego zwyzywają. Miałem dużo takich sytuacji.

Opublikowano

#easy, kumple używający sharpa dostali bana, moje konto na którym od 1 lvla używam bola + cały czas bota na arama ustawiam i wciąż nie ma bana.

98873932203514685593.png

Opublikowano

No tak, news jest. Prawdopodobnie bany polecą a jak napiszesz maila do Rito to odpiszą "Nasz system wykrył u Ciebie nielegalne oprogramowanie"

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...