Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik deck + moje karty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bardzo proszę doświadczonych graczy o pomoc przy stworzeniu tali dla wojownika. Gdyż gram od niedawna i za dużo nie wiem.

Dlaczego dla wojownika? Dzięki swojej umiejętności może znacznie "przekroczyć" poziom zdrowia niż max 30 pkt. Tarcza to nie zdrowie ale wiadomo o co chodzi.

W załączeniu umieszczam Obrazki z moimi kartami które zdobyłem z otwierania pakietów dla wojownika i dla wszystkich klas. Pominąłem karty podstawowe gdyż wiadomo jakie to karty.

Bardzo proszę o pomoc przy stworzeniu najbardziej odpowiedniego decku z kart które posiadam.

post-1396470-0-84120500-1433976807_thumb.png

post-1396470-0-86477600-1433976823_thumb.png

post-1396470-0-28384300-1433976836_thumb.png

post-1396470-0-61906100-1433976850_thumb.png

post-1396470-0-33610200-1433976866_thumb.png

post-1396470-0-33799600-1433976881_thumb.png

post-1396470-0-14038800-1433976896_thumb.png

Opublikowano

Nie ułożę Ci decku, ale zauważyłem złotą legendarną kartę. Jeżeli zaczynasz przygodę z Hearthstone to osobiście poleciłbym Ci zmienianie złotych kart na pył (o ile masz je zastąpić tymi zwykłymi), za tą złotą legendarną kartę otrzymasz chyba 3200 pyłu, tyle Ci wystarczy byś wytworzył dwie kolejne legendarne karty. Posłuchałem się swojego znajomego, który gra dłużej w tą grę ode mnie i nie żałuję tego, że przemieniłem sporą ilość złotych kart na pył. 

Opublikowano

Nie ułożę Ci decku, ale zauważyłem złotą legendarną kartę. Jeżeli zaczynasz przygodę z Hearthstone to osobiście poleciłbym Ci zmienianie złotych kart na pył (o ile masz je zastąpić tymi zwykłymi), za tą złotą legendarną kartę otrzymasz chyba 3200 pyłu, tyle Ci wystarczy byś wytworzył dwie kolejne legendarne karty. Posłuchałem się swojego znajomego, który gra dłużej w tą grę ode mnie i nie żałuję tego, że przemieniłem sporą ilość złotych kart na pył. 

Za zniszenie złotej dostajesz 1600 pyłu, stworzenie jej kosztuje 3200.

Opublikowano

­@MadamLejdi
Racja, teraz zauważyłem jak wszedłem do gry. Co nie zmienia faktu, że lepiej wymieniać złote karty na pyły niż trzymać je bezsensu w talii.

Opublikowano

ta karta to mój as... 8/8 + zapełnia pisklętami cale pole bitwy... wiele razy ta karta mi uratowała skórę... Przeglądałem wszystkie karty i uważam że to najlepsza karta w grze więc akurat jej nie wymienię. Nie opłaca się.

Opublikowano

Złota legenda jeśli jest dobra a nie masz wersji zwyklej to sie nie oplaca jej przetapiac. Onyxia jest dość sytuacyjna, czasem za 9 many masz zwykle 8/8, jesli przyzwiesz pisklaki to giną od byle pierdnięcia... jeśli jednak dobrze ci sie nią gra to ją zostaw.

Opublikowano

Stworzyłem taki deck na podstawie kart, które aktualnie posiadasz - 11 czarów i 19 potworów. Cudów z takimi kartami nie zdziałasz, także nie licz na duże win ratio.

http://www.hearthpwn.com/decks/260245-mpc-deck

­

Wielkie dzięki zaraz zabieram się do testów. Dziwnie ułożony jak na moje ale już sprawdzę obecnie grałem takim deckiem jak na obrazku

post-1396470-0-85501700-1434048649.png

Opublikowano

Ja gram tą kartą i mi się podoba ona. Młynica raczej używa się zanim wbije się te 9pkt many. A przeciwnik zawsze się przestraszy tylu kart i nie wie co robić jak nie ma obszarowej jakiejś na ręku. Tylko czasem mag przemienia mi smoka w owce mi zabija pisklaki bo ma pełno opszarówek, a tak nie spotkałem się jeszcze by inny bohater dał rade tej karcie prawie od razu jest końec. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...