Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Metin2 - prostsze niż myślisz

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WORLD OF METIN2

To jest prostsze... niż sobie tylko możesz wyobrazić!

Szukasz serwera, który odzwierciedla klimat starego dobrego PL-a, mający kilka dodatków umilających gre i nie zmuszający graczy do bycia najlepszym tylko i wyłącznie poprzez bulenie hajsu? Tak właśnie tak , World of Metin2 to serwer właśnie dla Ciebie. Nie znajdziesz tu żadnych "cziterów" ani imbecyli wyzywających się od najgorszych tylko dlatego, że wbiłeś/aś komuś na spota z obcego królestwa. Przecież Metin jako gra to nic innego jak walka o przetrwanie w skrajnych warunkach. Pamiętasz zadymy pod DT, wojny gildii które były wydarzeniem wręcz historycznym czy też PvP topowych graczy? Tak właśnie - to było na PL-u, ale te czasy już nie wrócą. Na tym serwerze jednak czuć ten stary klimat metina odbiegający od ery serwerów easy i mediumów, i gra tu mnóstwo ludziów ;) Serwer gwarantuje graczom stabilność niespotykaną dotąd na innych serwerach. Dlatego jak najbardziej polecam :)

1. Dobra majster, fajnie sie rozpisałeś i tego, ale o h*j Ci w zasadzie chodzi hmm ?

Już tłumaczę. Może jestem ślepy ale nie spotkałem sie z jako takim ogarniętym poradnikiem na ten serwer. Ze względu na to, że zacząłem rozgrywkę tutaj całkiem niedawno, mogę się podzielić doświadczeniami z tego serwera, przy czym także zachęcić was do gry właśnie tutaj.

2. No, no.. Już to widzę. Zaczne grać to pewno jak na PL-u, bo przecież to hard.. Będę musiał władować hajsy na łapkę dropa, bede musiał tydzień stać w m1 i robić konia na 35 lvl . Rzygam tym już, wole se ponapierdalać na Pandorze ;/

Niekoniecznie. Od mniejszego lvla jest kilka sposobów zarobku. Administratorzy serwera nawet z minibosów m1 takich jak Lykos czy Scrofa zrobili użytek, bo dropią z nich skrzynki z których może wypaść zielona zmianka warta 700k , a na start to już całkiem sporo. Na zrobienie podstawowego EQ od startu misje powinny nam wystarczeć w zupełności. Poza tym klasycznie można pochodzić na metiny (mamy 5 kanałów a to już dobra opcja skakania po CH i kampieniu się na nie w odpowiednich respach).

3. Hahhahaha. To takie same sposoby jak na PL a mówisz ze jest inaczej, że jest to bardziej rozwinięte i wgl. Pierdolenie kota w ogon :/

Spokojnie. Możesz sobie też zalogować się na stronce serwera, i zdobywać darmowe SM poprzez wypełnianie ankiet i reklam . Dziennie można zdobyć 3 SM, podczas gdy zmianka kosztuje 4 :) Pierwszego dnia można sie dorobić już całkiem sporo zakładając że mamy zmienne IP i potrafimy to mądrze wykorzystać. Nawet jeśli nie posiadamy zmiennego IP to nawet te 3kk to dobry start na podrasowanie EQ i ruszenie na Imha w celu dropienia ribów/fmsów czy też na metiny :)

4. No niby tak ale przecież na metki trzeba mieć boja. Zanim ja to ogarne to bede musiał lekko tydzień stać i czekać nic nie robiąc. Odechciewa mi się na serio ;/

Na WoM system konny został zmieniony i swojego rumaka można szkolić co 4h. Międzyczasie można pochodzić na ryby czy też dropić na innych kontach pożądane przedmioty do handlu. Mając odrobinę szczęścia i funduszy można ulepszać sobie KD u Seyoun Pyonga na +5 i sprzedawać je z kilkakrotnym zyskiem. Wbrew pozorom dopiero zacząłem rozgrywkę a naprawdę nie nudzęsię i nie będę sie nudzić. To nie jest tylko bezustanne gonienie za topką i robienie biologa na szybko. Dlatego ten serwer powstał - dla wytrwałych i lubiących dobrą zabawę.

5. Nie no k***a teraz to już na bank zagram. Dzwonie do funfla żeby windowsa instalował a Ty mi tu linki zapodaj. Szczała!!

https://global.wom2.org/ ---> strona główna serwera

Nie ma co się zastanwiać , zapraszajcie znajomych, i wbijajmy i grajmy bo takich serwerów jak ten jest mało :)) ! ! !  ! !

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Sam osobiście grałem na WOM'ie 3 razy i niestety są plusy i minusy... Głównym plustem to wiadomo, że stabilność lecz rozgrywka moim zdaniem jest nudna i monotnna. Jesli ktoś szuka serwera ala stary pl to oczywiście polecam ! 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podobno teraz lipa z osobami na WoM'ie. To prawda?

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...