Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GlariusCraft

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.png

Wersja 1.7.x Oraz 1.8
IP: 151.80.99.180:27556
---
Sloty: 60
---
Typ: Survival + Frakcje
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
Aktualnie samym właścicielem jest Zaduszny rekrutacja będzie ON jak będzie grało po 10+ graczy i nie spadało poniżej.

informacjedodatkowe.png
Serwer jest typu easy/medium drop z stone ze fortune 3 działa. Exp nawet spory drop także nie jest za mały mam nadzieje ze będzie się ciekawe i przyjemnie grało.

ss'y

post-1387566-0-62136000-1433945106_thumb.png

post-1387566-0-10151700-1433945115_thumb.png

Dodano stoniarki (dropia ze stone):

post-1387566-0-61262000-1433957554_thumb.png

Opublikowano

Popracowałabym nad prezentacją serwera oraz nad samym serwerem, gdyż póki co słabo zachęca do gry. Na screenach jest bardzo nudno, pusto i bez gustu. A w samej prezentacji są dwa zdania na krzyż, popracujcie nad tym. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Gdzie można się budować?

Uzyj randomtp.

Popracowałabym nad prezentacją serwera oraz nad samym serwerem, gdyż póki co słabo zachęca do gry. Na screenach jest bardzo nudno, pusto i bez gustu. A w samej prezentacji są dwa zdania na krzyż, popracujcie nad tym.  ;)­

Z tego co widze to ty tylko komentujesz a wbiles wgl na serwer?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMagisterMagi

Po to jest prezentacja by ją ocenić, wiele osób mysli ekonomicznie i jeśli widzi ze serwer po prezentacji jest do bani to nawet na niego nie wejdzie a wysmarować opinie nie trudno. 

Ja po tym co pokazałes w prezentacji moge strescic ja tak:

-Nie macie domeny 0/1 = posiadanie

-Nie macie strony 0/3 = odpowiednio tresc, kolorystyka, to ze wgl ja macie

-Nie macie tsa 0/1 = nie ma 

-Nie macie reklamy na yt fb czy chociazby dzieci neo ktore by spamily waszym ip wszedzie gdzie sie da 1/5  = no jest mpcforum no cóż

-Budowanie to raczej nie jest wasza mocna strona = dam 4/10 za chęci ale majstersztyk to nie jest

-Serwer robiony na posiedzeniu, konfigurowany na podłodze a prezentacja robiona na kolanie. = zrobienie serwera = 0/3= serwer wylaczony nie mozna wbic, konfiguracja 0/3 nie mozna wbić, prezentacja 1/3 znow za chęci.

Dla potwierdzenia:

http://i.imgur.com/SvpmhUa.png

-Jedyne co jest interesujace w tej prezentacji to to ze stoniarki wypadaja ze stone tu dam 2/10 również. Innowacje? cokolwiek? gdzie to jest?

Podsuma:   8/39= 20% niedostateczny

ps i twój przedmówca to jakbys nie zauważył kobieta.

Have a nice day

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Z tego co widze to ty tylko komentujesz a wbiles wgl na serwer?

Wbiłaś jak już, chyba widać i po avatarze i pod avatarem jaką mam płeć? :)

I czy to jest problemem że komentuję tutaj coś? Przecież to forum :) I czasem wbijam na serwery, ale dlaczego mam wbijać na ten skoro komentuję samą reklamę i to jak ona się prezentuje? I nie robię tego nikomu na złość, a po to byście zauważyli jakie błędy popełniacie i zrobili reklamę która zachęci większość osób.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMagisterMagi

Po to jest prezentacja by ją ocenić, wiele osób mysli ekonomicznie i jeśli widzi ze serwer po prezentacji jest do bani to nawet na niego nie wejdzie a wysmarować opinie nie trudno. 

Ja po tym co pokazałes w prezentacji moge strescic ja tak:

-Nie macie domeny 0/1 = posiadanie

-Nie macie strony 0/3 = odpowiednio tresc, kolorystyka, to ze wgl ja macie

-Nie macie tsa 0/1 = nie ma 

-Nie macie reklamy na yt fb czy chociazby dzieci neo ktore by spamily waszym ip wszedzie gdzie sie da 1/5  = no jest mpcforum no cóż

-Budowanie to raczej nie jest wasza mocna strona = dam 4/10 za chęci ale majstersztyk to nie jest

-Serwer robiony na posiedzeniu, konfigurowany na podłodze a prezentacja robiona na kolanie. = zrobienie serwera = 0/3= serwer wylaczony nie mozna wbic, konfiguracja 0/3 nie mozna wbić, prezentacja 1/3 znow za chęci.

Dla potwierdzenia:

http://i.imgur.com/SvpmhUa.png

-Jedyne co jest interesujace w tej prezentacji to to ze stoniarki wypadaja ze stone tu dam 2/10 również. Innowacje? cokolwiek? gdzie to jest?

Podsuma:   8/39= 20% niedostateczny

ps i twój przedmówca to jakbys nie zauważył kobieta.

Have a nice day

nie wiem co ci sie dzieje ale na serwer normalnie mozna wbic. A ty jestes zalosny mowiac ze serwer konfigurowany 5 minut skoro nawet na niego nie wbiles. TS bedzie jak bedzie gralo po 15 osob +

Wbiłaś jak już, chyba widać i po avatarze i pod avatarem jaką mam płeć? :)

I czy to jest problemem że komentuję tutaj coś? Przecież to forum :) I czasem wbijam na serwery, ale dlaczego mam wbijać na ten skoro komentuję samą reklamę i to jak ona się prezentuje? I nie robię tego nikomu na złość, a po to byście zauważyli jakie błędy popełniacie i zrobili reklamę która zachęci większość osób.

­

Sama reklame komentujesz? umiesz czytac co piszesz? Popracowałabym nad prezentacją serwera oraz nad samym serwerem, gdyż póki co słabo zachęca do gry.

Opublikowano

Sama reklame komentujesz? umiesz czytac co piszesz? Popracowałabym nad prezentacją serwera oraz nad samym serwerem, gdyż póki co słabo zachęca do gry.

Nie zwracaj się do mnie w taki sposób, bo próbuję pomóc a nie na robić komuś na złość. Komentuję to co widzę, po treści i screenach. Jeśli jest to dla Ciebie problemem to nie czytaj więcej moich postów.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie zwracaj się do mnie w taki sposób, bo próbuję pomóc a nie na robić komuś na złość. Komentuję to co widzę, po treści i screenach. Jeśli jest to dla Ciebie problemem to nie czytaj więcej moich postów.

­

to ich nie pisz jesli nawet nie wbilas na serwa

Opublikowano

to ich nie pisz jesli nawet nie wbilas na serwa

Wybacz, ale mam prawo komentować, to jest forum :)

Jeśli nie wiesz czym jest forum to pierw zapoznaj się z jego definicją. 

Pozdrawiam.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ogladajac prezentacje jak i serwer jestem załamany :( Totalnie załamamyy :(

Wszystkie takie same. Nic nowego na tych serwerach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...