Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nowy jestem i mam pytanie.

Od niedawna zacząłem grać w tibie (2 dni temu) wcześniej tylko na OTS'ach i chciałbym się dowiedzieć jakie boty polecacie na tą najnowszą tibie 8.55 które są do expienia, które do czegoś innego, jak je instalować oraz jak się je obsługuje.

Chciałbym jeszcze żebyście powiedzieli mi jak najlepiej grać knightem i palladynem, gdzie expić na jaki level i jaki najlepiej mieć dla nich ekwipunek.

Słowem piszcie a będę wdzięczny :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Nowy jestem i mam pytanie.

Od niedawna zacząłem grać w tibie (2 dni temu) wcześniej tylko na OTS'ach i chciałbym się dowiedzieć jakie boty polecacie na tą najnowszą tibie 8.55 które są do expienia, które do czegoś innego, jak je instalować oraz jak się je obsługuje.

Chciałbym jeszcze żebyście powiedzieli mi jak najlepiej grać knightem i palladynem, gdzie expić na jaki level i jaki najlepiej mieć dla nich ekwipunek.

Słowem piszcie a będę wdzięczny :-)

Możesz popróbować elfbota - ma najmniejszą wykrywalność, ciężko dziś coś znaleźć - bardzo duży procent botów łapie bana.

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

strasznie to wszystko dziwnie napisane :|

Jest ktoś kto powie co ustawić żeby zapewnić sobie dobre expienie wypijanie potów i tak dalej?

Proszęja naprawdę nic z tego nie rozumiem :(

po prostu powiedzcie co włączyć i co zrobić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Człowieku, jak nie ogarniasz profesji, nie wiesz gdzie expić to na pewno nie będziesz wiedział gdzie bocić.

76561198001815076.png
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...