Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aternal.eu

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy serwer, nie jest nasrane ch... wie czego, zagram z miłą chęcią. Zbrojki na 140lvl są wyczesane w kosmos, aby tylko dungi solo oraz brak ulepów w stylu 2x kawałek klejnotu na +5 w przykładowo ebonkach (wiem że oldschool, ale dropienie takich ulepów raczej 90% ludności miałoby w d.... po kilku latach na PLu :D)

Opublikowano

Z samego opisu mogę stwierdzić, że jest to katastrofa.. Czy wy macie w ogóle pojęcie jak kiedyś wyglądał metin i jakiego serwera oczekują gracze mając na myśli "powrót do korzeni"? A więc dla waszej informacji - klasyczny metin2, którego pamiętamy z przeszłości i dobrze wspominamy to taki, na którym:

• Max level wynosił 99
  • Najlepszymi zbrojami były zbroje z czarnej stali i pokazanie się publicznie w takiej zbroi gwarantowało szacunek w królestwie
  • Najlepsze bronie to były te na 75, a ulepszenie takiej na +9 graniczyło z cudem
  • Nie było nowych map, dungeonów, petów, super fryzur, kostiumów, wierzchowców, ros, zwojów, skilli na P od kapitana, kd+5, setu +9 na start, nieskończonych pelerynek, nieskończonych potek, zbroi i broni na wyższy level u handlarza, pasów, durnowatego eq na kosmiczny level, który przecież i tak będzie łatwo wbić na takim serwerze.. i wielu wielu innych rzeczy.

A więc spytam się tak bardzo po chamsku: Co wy k*rwa możecie wiedzieć o starym metinie?

239069.jpg

Opublikowano

Z pewnością zagram, prezka mnie zaciekawiła, sety broni/zbroi fajne!

Mam tylko nadzieję, że jednak zdecydujecie się na zmiankę skilli w grze ;). Jest to bardzo fajne urozmaicenie gry podczas gdy jedna klasa się nudzi :3!

Opublikowano

Ja się pytam co to za serwer o.O

Serwer w opisie następujący:

" Wcześniej na PL miało się item +9, to czuło się tą moc itemu i błysk, każdy patrzył na Ciebie z podziwem. Bardzo chcemy z całym teamem, aby te czasy wróciły". 

No i ja się pytam gdzie to jest? Multum zbrojek i mieczy. Nie udało się wam tego osiągnąć. Nie wiem kto z was robił prezentację, ale chyba tutaj zadziałała kombinacja klawiszy ctrl+c = ctrl+v ENTER !

Chcemy być serwerem, który pokaże, pięknego metina tego dawnego, blabla dodaliśmy zbroje które może nie do końca się podobają.. 

Dokładnie, no ale nie pokazaliście nam tego piękna :D Dla mnie pięknego starego Metina to stal+epic = miecz+epic.. Bez epików trutek + te kd+5 wtf? :D

Opublikowano

Dlaczego nie można tworzyć nowych tematów na waszym forum? Nie przyszła mi wiadomość aktywacyjna na mail. Proszę o aktywowanie ręczne na nicku SzRaMa

Ja oczywiście czekam na start :)

Opublikowano

Dlaczego nie można tworzyć nowych tematów na waszym forum? Nie przyszła mi wiadomość aktywacyjna na mail. Proszę o aktywowanie ręczne na nicku SzRaMa

Ja oczywiście czekam na start :)

Bo mają cracka i dodatkowo nie potrafią odpalić w acc rejestracji.

Opublikowano

e8264f548c850.jpgWidzę albo baza numerów telefonów odkupiona od cyca albo sam cycu serwer zakłada. Jebane smsy co kilka godzin to nie k***a reklama pajace.

sygna.tan.png

Opublikowano

Smsy poza YT, e-mailami i prezentacja na MPC to też forma reklamy :)

Jak ktoś się stara z reklamą to inny krytykują.

a ch uj mnie za przeproszeniem boli, czy robicie reklame na yt czy mpc, ale smsy to już k***a przesada...

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...