Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot

JOZIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, poniewaz lowie ryby na FB i zawsze pilnuje konto. Napisal do mnie GM i spytal mnie czy widzialem co sie wlasnie stalo? Nigdy nie wiem co w tej sytuacji odpisac, ktos wie o co chodzi? albo co GM robi w takiej sytuacji?

Opublikowano

Zamienił się widocznie w jakiegoś moba wielkiego, coś w ten deseń.

Ty tego nie widziałeś bo siedziałeś na fishbocie, więc napisałeś mu, że nie wiesz co i automatycznie on daje Ci bana za FB.

Zawsze możesz napisać, ''że miałeś kamerę najbliżej nad postacią, żeby mniejsze lagi były bo coś tam'' :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Jeżeli od razu mu odpiszesz, to wydaję mi się, że nie ma prawa dać Ci automatycznie bana, piszesz, że "nie, nie widziałem, było to coś wartego uwagi" i wydaje mi się, że nie będzie problemu, tłumaczenie typu, że miałeś kamerę na postać też bardzo logiczna i nikt nie może podważyć twojego słowa, po to są opcje sterowania tą kamerą, żeby Tobie było wygodnie :)

Opublikowano

Mam takie pytanie, poniewaz lowie ryby na FB i zawsze pilnuje konto. Napisal do mnie GM i spytal mnie czy widzialem co sie wlasnie stalo? Nigdy nie wiem co w tej sytuacji odpisac, ktos wie o co chodzi? albo co GM robi w takiej sytuacji?

Dziwna sytacja, nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo, ale możesz zawsze kombinować, że masz odpalone kilka postaci i czekasz tylko na pokazanie się u góry rybki, po cyzm naciskasz spacje, na niczym innym sie nie skupiasz.

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...