Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kalistenika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wzbudziło we mnie to zainteresowanie, ćwiczy ktoś w taki sposób ? widać efekty ? jak ułożyliście plan treningowy ? dołączyliście do tego dietę ?

Opublikowano

Nie pociąga mnie takie coś, ale często wykorzystuje w swoim treningu pompki szwedzkie, pompki tyłem i podciąganie się nachwytem na drążku.
Mostki i stanie na rękach lub głowie robię przy jodze, co nie sprawia mi większych kłopotów.
Rzeczy typu przysiady robię już z ciężarem, bo z własnym byłoby mnie już za lekko.

Na pewno jest to dobry sposób na rozgrzanie mięśni, ale nie zastanawiałem się nigdy by włączyć ćwiczenia z własną masą do treningu.
Myślę, że jednak takie połączenie jest dobre przy treningu rzeźby, a nie siły czy masy.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

­Zacznijmy od tego,że dieta jest podstawą przy jeśli chcemy zobaczyć efekty. A efekty są. Weź pod uwagę czasy starożytne i ówczesnych atletów - nie było siłowni a ich ciała wyglądały niczym rzeźby.

egq3SFm.png

Opublikowano

oki, a jest możliwość żeby było widać efekty po 3 miesiącach ?

Zależy czy dobrze będziesz wykonywał technikę ćwiczeń i od innych takich dupereli.

i podacie mi linka do diety na rzezbe ?

Najpierw musisz ustalić kim jesteś(ektomorfik, mezomorfik, endomorfik) i dopiero potem szukać diety. 

Dbmy4Vg.png?1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

efektow po 3 miesiacach praktycznie nie zobaczysz, Kalinistyka ciekawa sprawa gdyz idzie zrobic naprawde silne i dobrze wygladajace cialo, tylko bardzo duzo czasu trzeba na to poswiecic ale mysle ze warto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...