Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy System Botów

Albercik24L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przykuła mnie pewna rzecz mianowicie bot do gry dark orbit (Płatny)  (2 dni licencji za darmo), jest to system okienkowy który gra za ciebie przedstawię wam funkcje :

- Kręci Alieny (można ustawić zasięg z jakiego może strzelać oraz jakich ma obcych zabijać)

- Zbieranie boxów (Ustawiasz jak szybko zbiera oraz jak w jakim zasięgu widzi skrzynki )

- Ustawianie co ma robić np. Godzinę bić Alieny a potem zbierać boxsy 

- Robienie wrót,(nie polecam bo są z tym problemy)

- automatyczne zaznaczanie graczy którzy są niewidzialni ,mieszanie itp

link (resrov. net/golem)

Jeśli zrobiłem coś pod regulaminowo mogę od razu usunąć chciałem tylko pomóc.

Jest to mój pierwszy post. 

Opublikowano

­Wszystko ładnie pięknie, lecz wydaje mi się, że ten bot będzie pozostawiał ślady w dzienniku, po czym zbanują Ci konto. Dlaczego? Bo jest robiony na dwie gry na tej samej struturze. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

jakiś przypadek z mpc forum , testowałeś dostałes bana ?

Ja nie dostałem. Kolega z klanu dostał miesiąc temu, lata teraz na drugim koncie (jeżeli jeszcze gra). Ogólnie bot jest mało wykrywalny, chyba że masz pecha.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

pobrać pobiore ale w czasie logowania na mapę albo komunikat Something disturbs the Golem. Maybe an Antivirus or a Debugger or insufficient permissions. albo się ładuje w nieskończoność :(

Opublikowano

właśnie sprawdzam na drugim komputerze i tutaj się tylko ładuję w nieskończoność wątpie że, wina neta bo nigdy nie mialem z nim problemu a dark smiga na najwyzszych bez najmniejszych lagow :( zrobiłem wszystko co napisałeś ;c

Opublikowano

polecam 2 mape :) i tam puszczasz go aby bił alienki :) w godzinkę 4 k urki uzbiera :)  konfiguracja 

Settings --> NPC killer --> NPC distance 450 --> cricle npc's (zaznacz) which npc attack i tam w tabelce zaznacz stuner boss stuner lordakia i boss lordakia i potem add :) golem ---> bot kill npc's 
mam nadzieje ze pomogłem :)

Opublikowano

Nie chce zakładac osobnego watku , wiec zapytaj tutaj . Gdzie tym bocic , mam:
Goliath/Vega/Leonek
8 Irysów
14 lf3
7 bo2
peta 5 lvl , zbieracz 2 lv i zbieracz surków 2 lv
FS
i zeta 93/111
Dodatkowo mam ok 500k sepromu na laserkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...