Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamowanie LoL'a

NorbisoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dokładne specyfikacje, kolego. Jaki i5? Jaki zasilacz? Pomimo tego, że zasilacz nie jest tak bardzo istotny w tym pytaniu, to pomijasz

podstawowe informacje. 20MB rozumiem, że to upload. Spokojnie wystarczy i nie będziesz się musiał obawiać. Testowałem stream na lapku

z o wiele gorszymi bebechami i było git. Na tym sprzęcie będzie śmigać bez problemu.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Spokojnie wszysto ładnie powinno chodzić.

Masz szybki internet

Dużo Ramu 

Dobry Procesor

Dobrą kartę graficzną 

Więc nie powinno być żadnych problemów.

Pozdrawiam.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

co za idioci z tych moderatorow. daja warny za odpowiedz. napisalem nie to nie da rady debile, wiem bo znam sie na tym krety zasrane.

Opublikowano

co za idioci z tych moderatorow. daja warny za odpowiedz. napisalem nie to nie da rady debile, wiem bo znam sie na tym krety zasrane.

Bezproblemowo mu pójdzie więc nie wiem w czym jest twój problem 

Opublikowano

­Streamować da rady bez problemu, zwłaszcza, że użycie przez tą grę podzespołów jest niskie.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

1.Potrzebujesz co najmniej 2 MB/s uploadu.

2.Procesor może być trochę za słaby więc pewnie będziesz musiał grać na średnich ustawieniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...