Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z XP i DROPEM

kierata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Gram jakies niecałe 2 tyg na STEAM w Cs Go.Na poczatku mojej gry dostawalem okolo 70 xp za mecz w zaleznosci czy gralem deatmach czy uproszczpny.Teraz aktualnie za mape przy statach. np 15-5-7 dostaje 6 XP i tak juz od 2 dni wyjatkiem sa turniejowe gdzie wczesniej dostawalem po min 130 XP a teraz jest to kolo 40 przy lepszych statach niz kiedys. I mam 2 pytanie czy drop jest tylko po wbiciu poziomu czy mozna go dostac w kazej chwili ? Dzieki wszystkim za odpowiedz i wyrozumialosc.

Jeszcze nawiazujac do 1 zdania mojej wypowiedzi , mialo byc pytanie czy to moze miec wplyw , ze np gram po okolo 7 h dziennie ?  :D taka a'la stamina jak w Tibii? i czy ten exp wroci do normy ?  :D

Opublikowano

exp spada bo po xx meczach tracisz bonus tygodniowy ktory odnawia sie co srode (znowu bedziesz wiecej expa dostawal przez xx meczy)

oraz by wiecej expa zarobic polecam grac pierwsze mmy a pozniej dm.

Opublikowano

dzieki wielkie za odpowiedz i mam jeszcze 1 pytanie , bo kupilem cd keya z allegro nie przez steam i nie moge nic wystawic na rynek ani nic kupic i z tego co kumam to ma z tym zwiazek , co musze zrobic zeby miec mozliwosc korzystania z rynku ?

i co to sa te mmy ? xD

Opublikowano

dzieki wielkie za odpowiedz i mam jeszcze 1 pytanie , bo kupilem cd keya z allegro nie przez steam i nie moge nic wystawic na rynek ani nic kupic i z tego co kumam to ma z tym zwiazek , co musze zrobic zeby miec mozliwosc korzystania z rynku ?

i co to sa te mmy ? xD