Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sponsor metin2 - wolna maszyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam hajs za serie dostawalem nie wiem jak imagus

DOSTAWALEM EQ BO JESTEM BOGIEM TEJ GRY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

powodzenia

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Drugą rzeczą jest fakt że Crime zbudował serwer z rzeczy które ja osobiście eksportowałem od sąsiadów z Rumuni i Dojczlandu, i gdy już ulepił ten swój Castios (Ciasto) obraził moją osobe wulgarnymi słowami.

słucham? exportowałeś? przecież ty nic nie potrafisz oprócz skopiowania linku do dl nawet z epvp (beka z ciebie dożywotnia)

@`Penero

Bo Crime to zwykły wafel, który zawsze wywołuje gównoburze.

MCeBnUC.png

nie skomentuje techniku xD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime.

Przypomnę ze jest to temat dotyczący sponsoringu nie waszych kłótni..

Aktualnie mam maszyny zajęte, jednak jesli ktos ma jakąś ciekawą ofertę wiecie gdzie pisac ;)

Opublikowano

To i ja się wypowiem w tym bardzo interesującym temacie. 

@Maxrik , jak najbardziej mogę polecić. To co tutaj wypisujecie to jest jakaś błazenada. Podczas prac nad forum Castios'a jako jedyny odpisywał gdy coś potrzebowałem.. Jeszcze raz polecam Pana.

@Crime. kolego chyba się trochę zagalopowałeś.. Ty śmiesz się nazywać technikiem? Mam przypomnieć Ci jak postawiłeś Castios'a na tej samej bazie co forum? Nawet nie potrafiłeś w bazie naprawić tabel z forum mając ode mnie gotowy kod SQL. No sory, ale technikiem to Ty się nazywać nie możesz. 

Tak więc to jest moje zdanie i polecam autora tematu. Warto zawierać z nim współprace. 

P.s. Odnośnie tego "złodziejstwa plików" to się mylicie. Skoro "technik" nie podpisał umowy z "sponsorem" to "sponsor" może wykorzystać wszystkie pliki/informacje zawarte na serwerach/domenach, które są zarejestrowane na niego. I to także tyczy się domeny castios.pl. :)

Pozdrawiam, @_SmauG_

Opublikowano

@Maxrik , jak najbardziej mogę polecić. To co tutaj wypisujecie to jest jakaś błazenada. Podczas prac nad forum Castios'a jako jedyny odpisywał gdy coś potrzebowałem.. Jeszcze raz polecam Pana.

@Crime. kolego chyba się trochę zagalopowałeś.. Ty śmiesz się nazywać technikiem? Mam przypomnieć Ci jak postawiłeś Castios'a na tej samej bazie co forum? Nawet nie potrafiłeś w bazie naprawić tabel z forum mając ode mnie gotowy kod SQL. No sory, ale technikiem to Ty się nazywać nie możesz. 

Tak więc to jest moje zdanie i polecam autora tematu. Warto zawierać z nim współprace. 

P.s. Odnośnie tego "złodziejstwa plików" to się mylicie. Skoro "technik" nie podpisał umowy z "sponsorem" to "sponsor" może wykorzystać wszystkie pliki/informacje zawarte na serwerach/domenach, które są zarejestrowane na niego. I to także tyczy się domeny castios.pl. :)

Pozdrawiam, @_SmauG_

Co do Maxrika zgadzam się z tobą :). Pisałem z nim, osoba na poziomie. Da się z nim wszystko normalnie obgadać. Co do Crime... Zwykły dzieciak, który tylko prowadzi do kłótni w tematach.

Opublikowano

Pozdrawiam, @_SmauG_

Nie wiem czy mam Cię zbłaźnić, ale skoro o to prosisz.

No fakt, nie mogę się nazwać technikiem, bo nie zajmuję się forami, tu akurat masz racje. :)

Co do kodu, skopiowanie błędu typu "query: xxxx" nie nazywaj zapytaniem.

Forum na tej samej bazie co serwer - to chyba problemy nie do mnie, to ja kupiłem sobie maszynę?

Umowa - beka, człowieku w jakim świecie Ty żyjesz.

Następnym razem jak będziesz chciał mi dopiec zrób to lepiej, lubię jak kogoś denerwuje to, że mi coś wychodzi, pozdro pseudo administratorze który prostego błędu nie potrafi naprawić, idź baw się w administracje for dla hamachi, bo ostatnio coś dużo się zebrało tych pseudo administratorów for.

Bez odbioru, to mój ostatnio post bo nie mam zamiaru tracić dalej paska dla idiotów Twojego pokroju.

--

@Nawalanka Na "Ty" nie jesteśmy, więc idź się dalej bawić w pseudo administracje for, techniku od boleści.

--

@_SmauG_ Najpierw przeanalizuj mój post dokładnie, potem staraj się odpowiedzieć, bo jak na razie to mieszasz dwie sprawy i sam się plączesz w tym co mówisz. 

Na forach to znasz się chyba od kilku miesięcy, pokaż że coś potrafisz, potem do mnie wyskakuj, cze.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No fakt, nie mogę się nazwać technikiem, bo nie zajmuję się forami, tu akurat masz racje. :)

Forum na tej samej bazie co serwer - to chyba problemy nie do mnie, to ja kupiłem sobie maszynę?

Następnym razem jak będziesz chciał mi dopiec zrób to lepiej, lubię jak kogoś denerwuje to, że mi coś wychodzi, pozdro pseudo administratorze który prostego błędu nie potrafi naprawić, idź baw się w administracje for dla hamachi, bo ostatnio coś dużo się zebrało tych pseudo administratorów for.

Bez odbioru, to mój ostatnio post bo nie mam zamiaru tracić dalej paska dla idiotów Twojego pokroju.

--

@Nawalanka Na "Ty" nie jesteśmy, więc idź się dalej bawić w pseudo administracje for, techniku od boleści.

­

Prawda boli ^^. Rozumiem.. :D

Opublikowano

--

­

Good Joke :P

1. query: xxxx? Co Ty człowieku bierzesz? Dałem Ci całe zapytanie, które w całości naprawiło by tą tabele. (Ale ty nie potrafiłeś go wykonać) [od kiedy zapytanie to błąd? Wysyłałem Ci treść błędu oraz zapytanie do naprawy tego..]

2. Jakoś znam sponsorów i techników, którzy normalnie podpisują umowy i co? 

3. Pseudo administrator? Dobre.. Mam większe pojęcie na temat for niż Ty serwerów.. Ilu ludzi pisało o błędach na castiosie? Dlaczego nie były naprawiane skoro jesteś taki "PRO"? 

#topic: Jeszcze raz polecam. Osoba godna współpracy.

­

Opublikowano

­Myślę, że wasza kłótnia powinna przejść gdzieś z dala od tego tematu. Bo tak naprawdę uważam po tych postach, że ani jedna ani druga strona nie ma czystych rąk. Mniejsza o to.

Ja polecam, osoba z którą można zawrzeć współpracę.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Pozdrawiam, @_SmauG_

Pliki są własnością administratora serwera a własnością sponsora jest dedyk, strona etc, jednym słowem wszystko co opłacił.

Maxrik plików nie kupił więc nie można powiedzieć że są jego własnością, on tylko hostował serwer który stworzył @Crime.

­

Opublikowano

Dzieki za opinie, ale prosiłbym bez kłótni bo to do niczego nie prowadzi crime sam nie wie czego chce, chciałem mu oddać domenę castiosa na zgodę, no ale nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...