Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sponsor metin2 - wolna maszyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję:

~-~ Zabezpieczoną strone www

~-~ Wielostopniowa ochrona anty ddos

~-~ Pomoc przy administracji forum/strony/dedyka/silnika gry(source).

poza tym cenię sobie kulturę i zgranie zespołu, nienawidzę kłótni w zespole. Jeśli chcesz u mnie pracować to ma być spokój i tyle.

Oczekuję:

~-~projektu który jest skończony lub zostalo max 2 tygodnie do startu.

~-~ Pełnej organizacji zespołu (niechce kolejnego nooba który nie potrafi nawet odczytać logów z plików, tak było takich kilka.)

~-~ Wysokiej kultury osobistej.

~-~ Co do is'u dogadamy się na gg.

~-~ Dobrego kontaktu!

Kontakt:

GG: 10505791

lub

PW

Opublikowano

@Crime.
Powiadasz? Po tym co ty zrobiles to te pliki powinny być w necie.
Niestety ale fałszywych ludzi nie toleruje
Poza tym w tych plikach nic twojego nie ma bo to deila z zmienionymi modelami broni/zbroi i ty to dobrze wiesz ;)

xyz

Co do tego tematu, to ja bym plików castiosa nie uzyl, a mój projekt jest robiony na plikach azurisa, a to ze uzyje domeny castios.pl to juz moja sprawa ;)

Opublikowano

@Crime.

Powiadasz? Po tym co ty zrobiles to te pliki powinny być w necie.

Niestety ale fałszywych ludzi nie toleruje

Poza tym w tych plikach nic twojego nie ma bo to deila z zmienionymi modelami broni/zbroi i ty to dobrze wiesz ;)

xyz

Co do tego tematu, to ja bym plików castiosa nie uzyl, a mój projekt jest robiony na plikach azurisa, a to ze uzyje domeny castios.pl to juz moja sprawa ;)

twój mózg żyje poziomem asfena więc o czym my gadamy..

aż taka fajna nazwa? powodzenia w szukaniu kolejnych naiwnych osób, asfen chciał ostatnio robić serwer, napisz do niego może ci coś odpali  xD

dla ciekawskich jego oferty;

- strona którą ma zakodowaną to darmowy template arisy, nie liczcie na coś autorskiego

- wielostopniowa ochrona anty ddos = darmowe filtry ovh

- pomoc w forum: http://forum.elderia-s1.pl/(nieźle)

- is, i tak zgarnia cały hajs, wam powie że serwer mało zarabia ale nie macie go zamykać xD

- projekt musi startować w przeciągu dwóch tygodni tylko po to żeby mieć hajs na wakacje hehe

pozdro

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To tak, aktualnie kongo koduje nowy layout. Co do kasy zapytajcie ludzi którzy u mnie robili serwery, youtuberów itp. czy kiedyś komukolwiek nie zapłaciłem

Co do darmowych filtrów ovh, chyba nigdy nie widziałeś firewalla który pracował na maszynie, proszę cię.

tutaj screen gdzie informowałem pana crime o kasie

Ile miał dostać to on wie bardzo dobrze, a to że numeru konta nigdy nie podał to już trudno :)
Opublikowano

To tak, aktualnie kongo koduje nowy layout. Co do kasy zapytajcie ludzi którzy u mnie robili serwery, youtuberów itp. czy kiedyś komukolwiek nie zapłaciłem
Co do darmowych filtrów ovh, chyba nigdy nie widziałeś firewalla który pracował na maszynie, proszę cię.

tutaj screen gdzie informowałem pana crime o kasi
Ile miał dostać to on wie bardzo dobrze, a to że numeru konta nigdy nie podał to już trudno :)

no ile dostane? 300zł? ja mam pokazać całego screena czy ty?  xD

dawaj dalsze rozmowy, bo o tym już nic nie wspominałeś później.

No fakt, nie widziałem - bo ich nie masz? o.O

­

Opublikowano

To był screen z 2 miesiąca jak grało już 100 osób :)

Daj screen z archiwum co pisałem ci miesiąc wcześniej. Chcesz dalej zemną dyskutować?

Btw. Ja przy tych 100 osobach byłem gotów trzymać serwer online do ostatniego gracza jak obiecałem. Ty się uparłeś żeby go zamknąć bo nie potrafiłeś zrobić balansu. Itemy rozdawałeś na prawo i lewo a to potwierdzi nawet weezy..

Także zastanów się co piszesz, btw gdzie jest fanpage którym ja się zajmowałem?

Skad ty to forum wziąłeś? skoro to jest forum serwera który miał wystartować 1 albo 2 msc temu ale upadł projekt :)

Jak już chcesz mnie oczerniać to daj chociaż jakieś dowody na to, bo sorry ale to co robisz teraz to jest porażka...

Jak już osiągniesz te 18 lat załóż konto w banku zanim będziesz chciał zarabiać na serwerze bo sorry ale z takimi groszami nikt ci nie będzie dojeżdżał do domu.

Bardzo chętnie wywalę te pliki z dysku, ale chyba jednak przy twojej postawie je udostępnie z przyjemnością na mpc. Bo wystarczyło napisać czemu mnie wyjebałeś z fanpage, przeprosić i nie było by problemu, ale gram tak samo jak ty więc do kogo masz pretensje?

//A co do tego że niby pliki kradnę, powstawało/powstaje/stoi u mnie kilka serwerów, nikt nie narzekał tylko ty, to o czymś świadczy nie?
Opublikowano

To był screen z 2 miesiąca jak grało już 100 osób :)
Daj screen z archiwum co pisałem ci miesiąc wcześniej. Chcesz dalej zemną dyskutować?

Btw. Ja przy tych 100 osobach byłem gotów trzymać serwer online do ostatniego gracza jak obiecałem. Ty się uparłeś żeby go zamknąć bo nie potrafiłeś zrobić balansu. Itemy rozdawałeś na prawo i lewo a to potwierdzi nawet weezy..
Także zastanów się co piszesz, btw gdzie jest fanpage którym ja się zajmowałem?

Skad ty to forum wziąłeś? skoro to jest forum serwera który miał wystartować 1 albo 2 msc temu ale upadł projekt :)

Jak już chcesz mnie oczerniać to daj chociaż jakieś dowody na to, bo sorry ale to co robisz teraz to jest porażka...

Jak już osiągniesz te 18 lat załóż konto w banku zanim będziesz chciał zarabiać na serwerze bo sorry ale z takimi groszami nikt ci nie będzie dojeżdżał do domu.

Bardzo chętnie wywalę te pliki z dysku, ale chyba jednak przy twojej postawie je udostępnie z przyjemnością na mpc. Bo wystarczyło napisać czemu mnie wyjebałeś z fanpage, przeprosić i nie było by problemu, ale gram tak samo jak ty więc do kogo masz pretensje?

CZŁOWIEKU KTO CI MÓWI TERAZ O KONCIE W BANKU XDDDDDDDD CZY JA CIE KIEDYKOLWIEK PROSIŁEM O JAKIEŚ PIENIĄDZE?

jesteś sponsorem (a raczej tylko nazwa tematu tak mówi) więc rób to chociaż profesjonalnie, bo nigdzie w swoich postach nie prosiłem żebyś mi wysyłał jakieś pieniądze, a się o nie upominałem.

kwestia drugia, to chyba raczej ty powinieneś mnie przepraszać, człowieku, podjebałeś mi pliki (http://i.imgur.com/TKJFwGU.png tak, tak porównaj sobie xantisa > castios a potem castios > deila to zobaczysz różnice) potem na domenie próbujesz startować, a na koniec jeszcze chcesz pliki wstawiać z marca? jak chcesz to sam cię wyręcze i je wstawie  xD

i odpierdol się w końcu od tego fanpage, człowieku, kto go założył? ja, więc mam do niego pełne prawa i nikt nie będzie mi reklamował jakiegoś syfu w postach

kto mi kazał dawać eq weeziemu?

do kogo musiałem się prosić żeby naprawić błędy w stronach np. z item shopem przez znikające itemy?

mam cię poniżyć jeszcze screenami z gg?

skończ tą dyskusje i napisz temat jak się ogarniesz bo do roli sposnora jeszcze ci daleko

btw. trzeba było mi na gg normalnie odpisywać, to nie musiałbym robić tego publicznie, jak widać nie chciałeś łagodnie to przynajmniej przestrogę mają inni

­

Opublikowano

CZŁOWIEKU KTO CI MÓWI TERAZ O KONCIE W BANKU XDDDDDDDD CZY JA CIE KIEDYKOLWIEK PROSIŁEM O JAKIEŚ PIENIĄDZE?

jesteś sponsorem (a raczej tylko nazwa tematu tak mówi) więc rób to chociaż profesjonalnie, bo nigdzie w swoich postach nie prosiłem żebyś mi wysyłał jakieś pieniądze, a się o nie upominałem.

kwestia drugia, to chyba raczej ty powinieneś mnie przepraszać, człowieku, podjebałeś mi pliki (http://i.imgur.com/TKJFwGU.png tak, tak porównaj sobie xantisa > castios a potem castios > deila to zobaczysz różnice) potem na domenie próbujesz startować, a na koniec jeszcze chcesz pliki wstawiać z marca? jak chcesz to sam cię wyręcze i je wstawie  xD

i odpierdol się w końcu od tego fanpage, człowieku, kto go założył? ja, więc mam do niego pełne prawa i nikt nie będzie mi reklamował jakiegoś syfu w postach

kto mi kazał dawać eq weeziemu?

do kogo musiałem się prosić żeby naprawić błędy w stronach np. z item shopem przez znikające itemy?

mam cię poniżyć jeszcze screenami z gg?

skończ tą dyskusje i napisz temat jak się ogarniesz bo do roli sposnora jeszcze ci daleko

btw. trzeba było mi na gg normalnie odpisywać, to nie musiałbym robić tego publicznie, jak widać nie chciałeś łagodnie to przynajmniej przestrogę mają inni

­

Nie żebym kogoś bronił.. Jego maszyna - jego jest wszystko na niej.

Opublikowano

Nie żebym kogoś bronił.. Jego maszyna - jego jest wszystko na niej.

Wskaż mi który ogarnięty sponsor wstawia pliki osób które sponsorował. :)

­

Opublikowano
@Crime. tak poniż mnie czekam.

To do cholery jak ci kasę miałem dać jak twojego konta nie mam.. nie rozumiem ludzi...

Co do itemshopu, to itemy znikały przez zjebane game castiosa także gratulacje dla ciebie bo pisałem ci o tym kilka razy, kongo także item shop sprawdzał z 3 razy.

Kto ci kazał dawać eq weezemu? no chyba nie ja.. Mam tu logi wstawić z castiosa czy co? bo itemy nie tylko weezy dostawał.

Nie osób tylko twoje :)

Bo elderia, nawet x-world, ta z*****a essenia asfena,  i wiele innych projektów mam, ale ich właściciele byli na tyle uczciwi że nigdy bym ich plików nie ruszył.
Opublikowano

Wskaż mi który ogarnięty sponsor wstawia pliki osób które sponsorował. :)

­

Znaczy co do wstawiania to mnie tam najmniej interesuje, teoretycznie miał takie prawo.. Skoro się pisałeś na sponsoring to mogłeś się tego spodziewać.

Opublikowano

@Crime. tak poniż mnie czekam.
To do cholery jak ci kasę miałem dać jak twojego konta nie mam.. nie rozumiem ludzi...
Co do itemshopu, to itemy znikały przez zjebane game castiosa także gratulacje dla ciebie bo pisałem ci o tym kilka razy, kongo także item shop sprawdzał z 3 razy.
Kto ci kazał dawać eq weezemu? no chyba nie ja.. Mam tu logi wstawić z castiosa czy co? bo itemy nie tylko weezy dostawał.

Kiedy Ty zrozumiesz że mi nie chodzi o żadną kasę, lol.  :rolleyes:

Żadne game.. da się to na spokojnie zrobić w stronie, tylko nie każdy serwer ma to naprawione, w tych czasach chyba większość.

Zapodaj logi, bo ja już nie mam.  :rolleyes:

Tyle z mojej strony, pozdrawiam.

@Maxrik Ktoś tu wybuchnął, przecież Ty nawet logów nie umiesz odczytać.  :rolleyes:

­

Opublikowano

Ale oskarżasz mnie o to że kasy komuś nie wypłacam, zastanów się co piszesz bo gubisz się w zeznaniach, a dowodów jak nie było tak nie ma. A na twoim castiosie i tak będzie syf jak zaczniesz itemy rozdawać, bo gdybym nie pilnował logów to by było jeszcze gorzej.

Opublikowano

@Crime.

Ale oskarżasz mnie o to że kasy komuś nie wypłacam, zastanów się co piszesz bo gubisz się w zeznaniach, a dowodów jak nie było tak nie ma. A na twoim castiosie i tak będzie syf jak zaczniesz itemy rozdawać, bo gdybym nie pilnował logów to by było jeszcze gorzej.

Zeznania to składasz na policji :)

Ogólnie gdy już spór między sobą prowadzą dwaj pseudo-technicy pragnę rozwinąć temat.

Zaczne od tego że autor tematu to noname który ma maszyne za 5 zł i szuka plików za 5 zł żeby wystartować, zebrać plony i wio na Karaiby spędzać wakacje.

Jestem przeciwnikiem takich zachowań i zawsze będę ku temu stawiał opór w postaci uzasadnionego hejtu itd.. :)

Drugą rzeczą jest fakt że Crime zbudował serwer z rzeczy które ja osobiście eksportowałem od sąsiadów z Rumuni i Dojczlandu, i gdy już ulepił ten swój Castios (Ciasto) obraził moją osobe wulgarnymi słowami.

nie polecam współpracy.z tym osobnikiem rodzaju nijakiego..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Chłopie, wstydu oszczędź...

To było do mnie? Co mam się dać oczerniać przez jakiegoś typka który sobie ubzdurał że może podjebać wszystko i wszystkich? Sorry ale nie.

Opublikowano

poza tym cenię sobie kulturę i zgranie zespołu, nienawidzę kłótni w zespole. (zdanie zaczynamy wielką literą, nie stosujemy obok siebie wyrazów takich samych)

Oczekuję:

~-~projektu który jest skończony lub zostalo max 2 tygodnie do startu.

~-~ Pełnej organizacji zespołu (niechce kolejnego nooba który nie potrafi nawet odczytać logów z plików, tak było takich kilka.)

~-~ Wysokiej kultury osobistej. (przekleństwa niżej)

PW

To było do mnie? Co mam się dać oczerniać przez jakiegoś typka który sobie ubzdurał że może podjebać wszystko i wszystkich? Sorry ale nie.

Oczekujesz kultury to sam bądź osobą kulturalną. 

Nie potrafisz złożyć zdania.

Przeklinasz.

Nie polecam

@`Penero

Bo Crime to zwykły wafel, który zawsze wywołuje gównoburze.

Opublikowano

Przeklinam, tylko jesli ktos mnie wyprowadzi z równowagi. Niestety jestem tylko człowiekiem.

Poprawka : Niestety jestem tylko złodziejem.

Nie ładnie tak się zachowywać panie "sponsorze"

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngQOSA znamy się że piszesz bzdury na mój temat? To jest oszczerstwo, a o ile się nie mylę za to jest warn.

Sorry ale nikt z was nie jest wiarygodny i wasze posty nie są nic warte, poza tym próbowałem załatwić sprawę z crime, nawet chciałem mu oddać domenę castios.pl o ktora jest tyle krzyku, ze niby bez uprawnień jej używam(chociaż jest moja, zarejestrowana na mnie) otrzymałem jakże ciekawa odpowiedz "nie dzieki."

Takze tyle warte są wasze hejty, bzdury na mój temat. Dziekuje za uwagę. Aktualnie brak wolnych maszyn.

Opublikowano

Bzdury bzdurami ale Imaguś wysyłał mi ssy waszych rozmów. Poza tym z tego co wiem nawet hajsu na source mu nie chciałeś dać.. itp itd.

Jakoś mi się nie widzi twoja osoba w roli sponsora.­

Opublikowano

@Lajk™

To zle wiesz, bo ja namawialem żeby przenieść castiosa na source, bezskutecznie, bo pan technik crime niestety tego nie potrafi. A source ja mam własne wiec po co mam cokolwiek kupować?

Opublikowano

@Lajk™

To zle wiesz, bo ja namawialem żeby przenieść castiosa na source, bezskutecznie, bo pan technik crime niestety tego nie potrafi. A source ja mam własne wiec po co mam cokolwiek kupować?

Sory bardzo, też mu o tym mówiłem a nawet się oferowałem że mu przeniesiemy z kolegą Castiosa ale powiedział to co pisałem.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...