Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Trainer Online po update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Uruchom gre,wejdź do UT-Sezony i w momencie gdy widzisz swój skład 

2.Włącz Trainer,wciśnij "5" aby aktywować opcje kończenia meczu

3.Wyszukaj przeciwnika

4.W momencie gdy widzisz skład rywala trzymaj CAŁY CZAS "7" lub "9" w zależności gospodarz/gość

5.Gotowe,po sekundzie rozłączy przeciwnija,nam dopisze około 15 bramek za mecz i tyle:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panowie mam pytanie. Mogę spokojnie śmigać 9 sezonów? Bo teoretycznie to wypada równo 135k (a z tego co mi wiadomo to takie właśnie jest limit) jeżeli nie bierzemy pod uwagę tych skromnych 140-150 monet za mecz. Grał ktoś z was już 9 sezonów? Jest to bezpieczne?

Opublikowano

@acti95 A masz może jakiś sposób na zamrożenie kontraktów? Czy teraz kontrakty też są na serwerach EA? Bo kiedy próbuję sposób z cheat engine to wyskakuje błąd przy próbie wyszukania przeciwnika :/

Opublikowano

@acti95 A masz może jakiś sposób na zamrożenie kontraktów? Czy teraz kontrakty też są na serwerach EA? Bo kiedy próbuję sposób z cheat engine to wyskakuje błąd przy próbie wyszukania przeciwnika :/

W fifie 15 kontrakty przechowują się na serwerach, więc nie ma żadnego sposobu na ich zamrożenie. Ale możesz próbować, tylko szansa na bana za zamrożenie jest większa, niż za trainerowanie.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wam tez oszalaly numeric 9 i numeric 5? nic nie naciskam a w aplikacji pokazuje jakbym to robil co sekunde

Wam tez oszalaly w tej aplikacji num 5 i num 9?Pokazuje mi ze niby c aly czas to wciskam

Opublikowano

A to dają bany za to jeszcze? W 1 lidze 70% graczy tego używa :/

Nie dają, no chyba, że ktoś Cię zgłosi. W sensie EA mówi, że dają, ale prawie nikt nie dostaje.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...