Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabin Fever

waldemar811

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupoty , Nexon pierdoli takie ustawki , zresztą z pewnością by uwierzyli komuś z forum które jest zrobione po to żeby niszczyć ich zabezpieczenia i powodować anarchie w ich grze ;d xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

dzieki panowie wszyscy ban!! pozdro

jedno pytanko bana na forum dla nas za to że piszemy ze bediemy uzywac hax w grze(MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online») sam nazwa na cis wskazuje

sry jeszcze jdeno enzil miał racie mozna banika dostac

beznazwytu.jpg

By Me :D

10 Postów [X]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

150 Postów [X]

200 Postów []

Robie Reklamy Serwerów. Kliknij.

Opublikowano

I taki prostym sposobem każdy ujawnił swój nick, teraz wystarczy zreportować ten mecz Nexonowi, oni podejrzą co tam się dzieje i wszystkim piękny ban

Lepiej umawiajcie się na gg, nigdy nie wiesz kto kapuje a kto nie ;)

Ma racje :P

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Ma racje :P

Ma, ma ...

Bo była już taka akcja, że zbierali nicki z tego forum wraz z wypowiedziami o hackach, modach i bugach... Więc nie polecam ani takiego sposobu ani sygnatur z nickami z gry. Pozdro:)

Opublikowano

I taki prostym sposobem każdy ujawnił swój nick, teraz wystarczy zreportować ten mecz Nexonowi, oni podejrzą co tam się dzieje i wszystkim piękny ban

Lepiej umawiajcie się na gg, nigdy nie wiesz kto kapuje a kto nie ;)

Hmm .. To jak tamta sprawa z ccombatarms.pl .. Nikt nie ma dowodów że haxujemy a i jak gm wejdzie do naszego room'a skoro nawet nie wie jaki i jakie hasło ;* Nawet my sami nie wiedzielośmy

A do tego co mówił ban dla was wszystkich to nie wiem co sobie myśli ; >, nic nie ździałasz bo żeby zreportować trzeba mieć screena/film i nexona co obchodzi jak kto gra w pokoju ???

A do UP : Tak była taka sprawa i nikt nie dostał bana ... Ponieważ trzeba mieć screena ;] tak samo moglibyśmy się podszywać pod kogoś specjalnie bo wiemy że mamy kapusia

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano
Hmm .. To jak tamta sprawa z ccombatarms.pl .. Nikt nie ma dowodów że haxujemy a i jak gm wejdzie do naszego room'a skoro nawet nie wie jaki i jakie hasło ;* Nawet my sami nie wiedzielośmy

Może nie wiesz, ale gm nie potrzebuje znać hasła aby wejść do rooma, poza tym nie wiesz, czy np. Lenart nie jest szpiegiem Combatarms.pl i nie zrobił wam screeny?

PS.

To był tylko przykład, nie twierdze, że Lenart jest bannerem

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ale akurat ja jedyny nie hackowalem w tej grze :D

@Edit

Nie wiadomo jaki pokój chanell server itd .. więc ? :)

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Każdy z nas rejestrując się zaakceptował panujące tu reguły , zarejestrował się na forum o Hackach , Hacki to programy które łamią zabezpieczenia i nie pierdolcie mi tu o kosmosie , bo dla mnie jakieś bzdury o tym że ktoś może cyknąć ci zdjęcie i cie podkablować jest kosmosem , bo tak może zrobić każdy frajer który gra w combata xD.... więc co to za różnica , czy umawiamy się tutaj , czy umawiamy się na gg , w chuj żadna , bo tutaj podajemy publicznie nicki , ale nicki to za mało potrzebny jest też dowód

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Gość Lenart
Opublikowano

heh czuję się wyróżniony ;) ja akurat jestem osobą którą nie obchodzi zdanie innych ;) zresztą nawet mnie tam nie było (wypadło mi coś)

prawda GM nie potrzebuje hasła żeby wejść do rooma. zresztą może użyć opcji GM'a typu hide że nawet go nie widzisz w roomie, jest jako speactor, niedawno dał mi tak bana jeden. testowałem haki na jednym koncie, było nas 16 w roomie nagle koleś z początkiem GM pisze " LenartMPC banned" olałem nooba i gram dalej, jakieś 30 sec i wykopało mnie z gry "Hack tool detected" włączam CA i ban na koncie ;)

nie polecam takich ustawek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...