Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący VAR.

Krabelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Słuchajcie, mam problem ze ścinami w cs:go. Co jakiś czas dostaje ścinę na 2-3 sekundy(czasem mniej), lecz zaobserwowałem na net_graph 1, że wartość var wzrasta w momencie ściny do 30 z standardowego 1-3. Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Cześć! Słuchajcie, mam problem ze ścinami w cs:go. Co jakiś czas dostaje ścinę na 2-3 sekundy(czasem mniej), lecz zaobserwowałem na net_graph 1, że wartość var wzrasta w momencie ściny do 30 z standardowego 1-3. Proszę o pomoc ;)

Czytałem coś i niby że to wina cfg 

­

Opublikowano

Zmieniłem config na jakiegoś typka, podobno na większą ilość fps, tylko, że mam wszystko na najniższych w ustawieniach, a naprawdę wygląda to na wysokie. Ścinki są nadal zwłaszcza z tsem, a bez całkiem w porządku idzie, a co do VAR to nadal jest wysoki jak jest ścina ;/

Opublikowano

Zmieniłem config na jakiegoś typka, podobno na większą ilość fps, tylko, że mam wszystko na najniższych w ustawieniach, a naprawdę wygląda to na wysokie. Ścinki są nadal zwłaszcza z tsem, a bez całkiem w porządku idzie, a co do VAR to nadal jest wysoki jak jest ścina ;/

Sprawdzałeś już spójność plików?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...