Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemowy internet inm - też tak macie?

Cziter03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Dlaczego ku rwa ten iternet jest jakiś dziwny? Najgorszy jaki miałem. Cały czas problemy. Od awarii kilkudniowych, bądź rozłączaniu się częstego internetu, to bardzo ale to BARDZO mulący się internet!!! Ma ktoś jeszcze to gówno na Mazowszu? Osobom które się namyślają szczerze ODMAWIAM, najgorszy internet na polskim rynku. 

Dodam jeszcze że mam w ofercie 6mb/s a mam 0.30  happy.png  happy.png  happy.png KOZACKO!

imetin_logo.png

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Dlaczego ku rwa ten iternet jest jakiś dziwny? Najgorszy jaki miałem. Cały czas problemy. Od awarii kilkudniowych, bądź rozłączaniu się częstego internetu, to bardzo ale to BARDZO mulący się internet!!! Ma ktoś jeszcze to gówno na Mazowszu? Osobom które się namyślają szczerze ODMAWIAM, najgorszy internet na polskim rynku. 

Dodam jeszcze że mam w ofercie 6mb/s a mam 0.30  happy.png  happy.png  happy.png KOZACKO!

A co to za internet ? radiówka >?

­

Opublikowano

Trzeba było wziąć normalny internet, od zaufanego dostawcy. Teraz pozostaje ci tylko zgłosić awarię i czekać na rozwiązanie problemu.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Najpierw upewnij się czy wszystko z Twoim kompem jest w porządku, bo może być sytuacja, że jesteś podpięty pod jakiś botnet i zapychasz rułę z internetem.  Jeśli to nie Twoja wina to zgłoś się do operatora.

Opublikowano

Jeżeli się zalimy to- nie polecam internetu w Inea, cały czas się rozłącza, nie jeden raz trzeba resetować modem. I mam w umowie 100 MB/s a np. ściąga się po max 2.3 MB/s...

Opublikowano

Jeżeli się zalimy to- nie polecam internetu w Inea, cały czas się rozłącza, nie jeden raz trzeba resetować modem. I mam w umowie 100 MB/s a np. ściąga się po max 2.3 MB/s...

myślałeś, ze będzie ściągać po 100mb/s? xD

Opublikowano

myślałeś, ze będzie ściągać po 100mb/s? xD

Nie, ale mam w umowie 100 MB/s więc mógłby ttroche ten internet szybciej chodzić a nie jeszcze się rozłącza.
Opublikowano

A co to za internet ? radiówka >?

Tak...

Trzeba było wziąć normalny internet, od zaufanego dostawcy. Teraz pozostaje ci tylko zgłosić awarię i czekać na rozwiązanie problemu.

Żeby chociaż dało się do nich dodzwonić  :P .

Najpierw upewnij się czy wszystko z Twoim kompem jest w porządku, bo może być sytuacja, że jesteś podpięty pod jakiś botnet i zapychasz rułę z internetem.  Jeśli to nie Twoja wina to zgłoś się do operatora.

Nie, już wiele techników było i to sprawdzało.. Po prostu cały czas jakieś "awarie" mają szkoda że nie miałem nawet 1 tygodnia bez jakiś "niespodzianek"...

Zapierdol w modem z buta.

(Y) o.O

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie, ale mam w umowie 100 MB/s więc mógłby ttroche ten internet szybciej chodzić a nie jeszcze się rozłącza.

No to 100 Mbit/s czy 100 MB? Bo to jednak ogromna różnica.

100mbit/s powinno Ci zapewnić transfer na poziomie 12.5 MB/s

Żeby mieć transfer 100 MB/s musiałbyś mieć łącze 800 Mbit/s

Łącza 800 Mbit/s raczej normalnie nie dostaniesz, także podejrzewam, że chodzi tutaj o 100 Mbit/s (12.5 MB/s). Prawdopodobnie masz w umowie "do". Jeśli nie no to transfer jest za niski i pasuje to zgłosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...