Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreeperWorld

versus921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​Nigdy nie słyszałam o tym serwerze, także stwierdzenie 'dobrze wam znanego' jest nie na miejscu, bo nikt nie jest wszechwiedzący. :p­

Mimo to reklama jest ok, życzę powodzenia.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@kavoweciastko to, że Ty nie słyszałeś o jakimś serwerze nie znaczy, że nie jest znany.

Te screenshoty mi osobiście się nie podobają ze względy na ten okropny txt ;\ ładniejsze ss by były na faithfulu + jakieś shadery

Według mnie lepiej by było gdybyś więcej opisał dany tryb, pokazał spawn danego trybu i jakieś tam najważniejsze informacje o nim bo pisanie, że na creativie się buduje i takie tam to jest oczywiste. 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@Manna;3 Czytaj proszę ze zrozumieniem. :) Piszę, że nie każdy jest wszechwiedzący i nie każdy musiał słyszeć o serwerze, więc nie wykluczam tego że serwer nie jest znany, także proszę czytać ze zrozumieniem. :)

A mi jakoś screeny nie przeszkadzają. :)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze mi znany. W tworzeniu go naprawde ciezko pracowaliscie. Wiele trybow. Wszystko jest po prostu epicickie Takiego serwea nie widzialem dlugo

P.S. Skyblock nie działa

Polecam

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze mi znany. W tworzeniu go naprawde ciezko pracowaliscie. Wiele trybow. Wszystko jest po prostu epicickie Takiego serwea nie widzialem dlugo

P.S. Skyblock nie działa

Polecam

SkyBlock czeka aktualnie na nowa edycje :)

Jeśli można wiedzieć, co to za teksturpack na reklamie serwera ? ;)

Conquest

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bardzo spodobały mi się screeny z serwera. Jeśli to Wasze własne budowle, to gratuluje. Podoba mi się również estetyka reklamy. Pierwsze wrażenie na serwerze jest pozytywne - nie ma lagów i graczy też było całkiem sporo. Jak na razie, serwer ogólnie na plus.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...