Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban w metinie.

Smoothek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Grałem sobie w metina PL na kamer modzie. Wszystko ładnie pięknie piękne eq piękna postać, ale naszło mnei na fishbota pomyślałem odpale i wróce zobaczymy. Wracam konto zablokowane. Oczywiście wszystkie inne konta także zbanowane za powiązanie(ten sam emaill). Załozyłem nowe konto na nowym emailu odpaliłem exbota na przeklęte posiedziałem chwile nagle wyskoczył napis "Ktoś zalogował się na twoje konto zostanie ono rozłączone" lekkie zdziwienie, próbuje sie logować ban. Założyłem nowy email nowe konto i gram od nowa expie sobie powoli odbudowuje to co było chociaz wbiłem dopiero 19 level, myślę powoli do przodu.. Po chwili ten sam napis "Ktoś zalogował się na twoje konto zostanie ono rozłączone". Wtedy pomyślałem, że to jakieś k%^$a jaja. Loguje się- zablokowane. Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe ? Grałem do 49 levela przez 7000 minut i złapali mnie dopiero na głupim fishbocie, co było glupie z mojej strony bo fishbot to najłatwiejszy cel, a teraz łapią mnie niemalże odrazu ? Może to dlatego, że gram na tym samym metinie ?

Opublikowano

WYTLUMACZENIE JEST PROSTE ( TYLKO ZGLOSZENIA NA METIN.SUPPORT )

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Mam dwóch kolegów co też na haxach lecą, jeden dostał za fishbota zrobił nowe konto i śmiga nic mu sie nie dzieje. A mnie banują jak tylko GM na serwie :D

Opublikowano

Być może mają specjalny system autobanujący i to logowanie tylko ma na celu wyrzucić Cię z gry abyś nie mógł sobie przerzucić itemów na jakieś inne konto.

Opublikowano

Tez myślałem o tym IP... Jest jakaś możliwość żeby to przechytrzyć ? Słyszałem o programach do zmiany IP ale podobno nie do końca działają.. A gdybym tak po prostu zrestartował router ? Edit: Sprawdzałem na wp swoje IP, po resecie routera uległo zmianie. Czyżby to wystarczyło ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...