Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 sg Fishbot

xFannyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie może głupie może mądre nie wiem, czy na metin2 sg wykrywalny jest fishbot?

Chodzi mi tylko o to czy gm może wykryć że ktoś używa tego programy, nie chodzi mi o bezpośrednie złapanie w grze gdy np nie odpisujemy itp.Znalazłem też takie coś 

sss

Czy używacie obecnie jakiegoś FB jeśli tak to powiedzcie jaki i czy mogą go wykryć.

\

Opublikowano

Mam takie pytanie może głupie może mądre nie wiem, czy na metin2 sg wykrywalny jest fishbot?

Chodzi mi tylko o to czy gm może wykryć że ktoś używa tego programy, nie chodzi mi o bezpośrednie złapanie w grze gdy np nie odpisujemy itp.Znalazłem też takie coś  sss Czy używacie obecnie jakiegoś FB jeśli tak to powiedzcie jaki i czy mogą go wykryć.

1. FB jest wykrywalny.

2. Stosując się do tego co podałeś - administracja sg opracowała taki system, że raczej nie masz szans na wyjście z sytuacji bez bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...