Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot - to były czasy

Kuleczka112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie grałem już prawie 5 lat w tą grę, ale bardzo miło wspominam i chciałbym wrócić. Pytanie czy jest sens? Lubiłem sobie odpalić Kbota oczywiście zapłaciłem za niego i on mi wbijał wszystko ładnie. Czy teraz są też jakieś boty do tego podobne? Mog być płatne.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam. Nie grałem już prawie 5 lat w tą grę, ale bardzo miło wspominam i chciałbym wrócić. Pytanie czy jest sens? Lubiłem sobie odpalić Kbota oczywiście zapłaciłem za niego i on mi wbijał wszystko ładnie. Czy teraz są też jakieś boty do tego podobne? Mog być płatne.

Pozdrawiam ;)

Rozwaliłes mnie

>Nie grałem już prawie 5 lat

>Lubiłem odpalić  Kbota

gfgdf

Opublikowano

Cóż ... były dobre czasy ale skończyły się banem za Kbota ... - wyzerowane ulepszenia i czarna lista.

Niestety o ile wiem, nie ma już botów niewykrywalnych na dłuższą metę - nawet płatnych.

Musisz zacząć grać, a nie iść na łatwiznę ;)

Opublikowano

Teraz są klikacze, do zbierania boxów na pvp ale BP też zabiera sie za to - nie warto. Jest sens wracać do gry, może i jest trudno ale po dołączeniu do dobrego klanu zabawa się rozkręca. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...