Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana rozdzielczości

Coobshtal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ! :)
Mój problem dziś to zmiana rozdzielczości w CS:GO bez wchodzenia do gry i bez ingerencji steama :D:) ... otóż, że idę taką a nie inna filozofią to nie kupiłem CS:GO i nie mam możliwości odpalenia go w rozdzielczości 1280x1024 5:4 (bo odpala się z większą i niestety mój biedny monitor z komuni nie obsługuje go) :) Jakieś pomysły w jakich plikach może być to ukryte ? 

sygnasz.jpg
Opublikowano

nie dokońca rozumiem , to wkońcu masz tego csa czy nie na steam? Jeżeli masz go na steam a niemożesz odpalić bo Twoja rozdziałka jest jakaś inna to spróbuj wklepać tą komendę do opcji uruchamiania na steam w grze csgo "-w 1280 -h 1024" (skopiuj to co jest między "") . Pozdro

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Witam wszystkich ! :)

Mój problem dziś to zmiana rozdzielczości w CS:GO bez wchodzenia do gry i bez ingerencji steama :D:) ... otóż, że idę taką a nie inna filozofią to nie kupiłem CS:GO i nie mam możliwości odpalenia go w rozdzielczości 1280x1024 5:4 (bo odpala się z większą i niestety mój biedny monitor z komuni nie obsługuje go) :) Jakieś pomysły w jakich plikach może być to ukryte ? 

Ty masz jakiegos csa z chomikuj czy kupionego na steam..?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

torrenty :) jakby był kupiony na steamie to by już był problem rozwiązany :P

p79cz9.jpg

taki error mi wyskakuje podczas uruchamiania z parametrami "-w -h"

sygnasz.jpg
Opublikowano

Jeśli masz kartę graficzną NVIDIA to wbij w panel NVIDIA GeForce Expirience > Gry > Wybierasz grę > Obok przycisku "Optymalizuj" masz taki klucz, kliknij w niego i zjedź sobie do opcji z rozdzielczością i zmień ją :)

Opublikowano

w google tyle sie już naszukałem, że poprostu nie wiem... powinien ktoś zrobić programik resolutionchanger.exe i tyle :D dobra no nic... do zamknięcia :)

sygnasz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...