Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis prywatnych serwerów.

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​Trochę się bawiłem, kilka serwerów usunąłem, kilka dodałem. w razie braków piszcie.

Divine na 1 miejscu, dlaczego mnie to nie dziwi  :unsure:

@ Pandory już nie ma.

Mnie też.

­

Opublikowano

Santerii tez juz nie ma, to samo Vengarda.

Ardanis off.

Zrobione. ;)

­

Opublikowano

Dodaj Virtuala...

Stoi więcej niż te wszystkie gówna.­

Boi się dodać, za duża konkurencja. W tym spisie, znajdują się same nic nie warte serwery, na większosci z nich gra po 200 osob i wątpie aby od tak zapomniał o najpopularniejszym z nich.

Srij9JT.png

Opublikowano

Boi się dodać, za duża konkurencja. W tym spisie, znajdują się same nic nie warte serwery, na większosci z nich gra po 200 osob i wątpie aby od tak zapomniał o najpopularniejszym z nich.

Co ma spis czy wyróżnienie serwera do tego jaki on jest?

To gracze wybierają gdzie chcą grać, idąc Twoim tokiem myślenia powinno zakazać się publikowania nowych serwerów i trzymanie tematu w dziale publikacje.. człowieku.

Zresztą, i tak wszyscy wiedzą że jesteś fan-boyem serwera który wymieniłeś i największą anty-reklamę robisz im akurat Ty..

Co do spisu, Lajk spammer, propsy za spisywanie większości, mam nadzieje że podołasz temu zadaniu i będziesz aktualizował. B)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie, działam naprzeciw jak mnie ktoś w*****a.

Dodałem Virtuala.

@AntyBolo dodane.

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to tu czy to nie tu, ale chciałbym się spytac jakiegoś doświadczonego osobnika mpc forum o server na teraźniejsze czasy. wiem był gdziejs już temat gdzie gracze pomagali w doborze serwera ale nie pamiętam gdzie to było.

Szukam serwera typu easy/medium takiego żeby nie siedzieć nad 1 lvl'em bez isu bodajże 30 minut bo to przesada ;D nie lubie az tak długo expic. Co do ilości graczy mi to jest obojętne ważne żeby server był naprawdę spoko i administracja się nim insteresowala. Jakies ladne sety broni/zbr nie za trudne ulepszanie ogolnie fajny serverek tego typu. Jeśli wybrałem zly temat na napisanie tego posta to mogę usunąć a jeśli ktoś pomoze dam plusa i podziekuje :)

Opublikowano

Nie wiem czy to tu czy to nie tu, ale chciałbym się spytac jakiegoś doświadczonego osobnika mpc forum o server na teraźniejsze czasy. wiem był gdziejs już temat gdzie gracze pomagali w doborze serwera ale nie pamiętam gdzie to było.

Szukam serwera typu easy/medium takiego żeby nie siedzieć nad 1 lvl'em bez isu bodajże 30 minut bo to przesada ;D nie lubie az tak długo expic. Co do ilości graczy mi to jest obojętne ważne żeby server był naprawdę spoko i administracja się nim insteresowala. Jakies ladne sety broni/zbr nie za trudne ulepszanie ogolnie fajny serverek tego typu. Jeśli wybrałem zly temat na napisanie tego posta to mogę usunąć a jeśli ktoś pomoze dam plusa i podziekuje :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/ 

a tak, to polecam Argentus.pl / Laneris s2 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...