Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieramy Ludzi - Tworzymy Nową Grę Dla Forumowiczów

PolskiJeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejos ludziska szukam ludzi gdyż chcę utworzyć grupę w której stworzymy nową grę - potrzebujemy osoby odpowiedzialnej za dźwięk , kogoś kto pomoże mi z tworzeniem tekstur , kogoś do napisania  questów ( jeśli będzie to gra fabularna ) a najważniejsze potrzebujemy profesjonalisty który potrafi napisać grę i umie posługiwać się C++ .

Zapraszam też wszystkich ludzi którzy chcą podzielić się pomysłami na grę z których pewnie skorzystamy .

Opublikowano

Myślisz , że od tak zbierzesz ekipe , która pomoże ci za darmo stworzyć gre.??

To muszę cie rozczarować otóż nie ...

nie masz pomysłu chcesz za darmo skombinować drużynę , która pomoże ci w stworzeniu gry dla forum...

Odpuść sobie ... no chyba , że ktoś ci pomoże ... wątpię.

Like it +

Opublikowano

Zgadzam się z użytkownikiem wyżej. To nie jest takie proste jak się wydaję. Ooo wpadłem na świetny pomysł stworzenia gry, napiszę tylko na forum, zbiorę profesjonalistów, którzy na pewno nie mają nic lepszego do roboty tylko mi pomóc i stworzymy coś wielkiego. Niestety takie coś kosztuje, no chyba że masz własną ekipę, ale z tego tematu wynika, że nie. No niestety za darmo nikt nie pomoże, a jak nie masz nic do zaoferowania, albo chociaż zapewniania jakiegoś wynagrodzenia to nikt o wysokich umiejętnościach nie pomoże.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Jesli chcesz stworzyc projekt non-profit to sam musisz posiadac odpowiednie zdolnosci organizacyjne, jesli nie potrafisz zarzadzac projektem czy tez zasobami ludzkimi nie masz co sie za to brac.

Jesli natomiast potrafisz, znajdz troche czasu na opisanie szczegolow projektu gry, kogo dokladnie potrzebujesz jak bedzie przebiegac rozwoj etc, bez takich informacji bedzie bardzo trudno znalesc zainsteresowanych a co gorsza beda sie wlasnie sypaly komentarze typu @Up.

Pozdrawiam ~Bogdan Kaczmarek

o8HfXuR.png

CAPSLOCK TEAM - LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

Cała prawda o LittleBlack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...